4.Každý má na mně hodinu. Část 1

92 5 0
                                    

Jen co jsme došli domů, tak mně každý buďto dal (mích 7 démoních brateů) pusu nebo obětí s popřáním „ Dobrou noc" A pak se každý obedral do svého pokoje. Luci byl ještě malinko viděšený z toho co se stalo na pláži, tak jsem mu nabídla, že přespím dnes u něj ale on mně jen dlouze políbil na rty a řekl mi, že bude v pohodě. Nemám mu to za zlý ale abych pravdu řekla, tak jsem doufala, že budu moci být s ním né jen aby se dočista uklidnil ale i, protože jsem se nemohla nabažit těch jeho rtů. A navíc, přiznejme si. Luci není jen tak nějaký démon který vám za chvíli padne do náruče ale jeho důvěru si musíte vydřít. A když už ji mám, proč si toho pořádně neužít?.

Když jsem se druhý den asi tak v 10 přiřítila do jídelní místnosti, tak mně překvapilo, že se na mě zase všichni nesesypali jako obvikle nope, jen mě všichni zdvořile popřáli „ Dobré ráno„
Například ale Asmo za to dodal „ Moje koťátko„ to se nezměnilo ale stejně mi tu něco nesedělo. Po snídani si mně zavolal Diavolo k sobě do kanceláře a mimo to, že se omlouval za své chování na pláži, na což jsem mu řekla uraženě, že by se měl omluvit spíž Lucimu. Tak mi taky prozradil, že dnes je v plánu to, že každý z bratrů na mně má dneska určenou hodinu ve které mě bude mít jen pro sebe a bude si se mnou dělat co chce, teda pokud mu to odsouhlasím. A že se začíná ve 12 a první mě mají dvojčata (Beel a Belphi) kteří se dohobli, že tu hodinu se mnou ztráví oba.

Byla jsem zrovna ve svém pokoji, když si pro mě přesně na dvanáctou přišli kluci. První co se mnou udělali když už jsme byly v jejich pokoji, bylo to že si mě usadili na gauč a každý z nich se posadil z jedné strany vedle mě a potom mi rukama dali vlasy pryč z mých uší a pomalu se pusami k nim začali přibližovat. Já nejdřív vypískla, protože moc dobře vím, že Beel by byl schopný mi to ucho klidně i ukousnout, on není zlý jen když má hlad tak sní cokoliv. Beel mi řekl, že hlad nemá a ať jen relaxuju, mě to zaskočilo, že nemá hlad ale uvolnila jsem se a věřila mu. Následující cca půl hodinu mi olyzovali všeljak uši každý z jedné strany a zbylí čas se už jen střídali o líbání mých rtů. Po 10 min času pro sebe si pro mě přišel Asmo, ani jsem se nestačila nadít a už mě nesl na rukách, směr jeho koupelna. V jeho velké vaně která voněla po vanilce, plavalo pár kvítků růžových květin s krásně zelenými lístky. Po tom co mě objal ze zadu a pošeptal mi do ouška abych se svlékla do naha, tak jediný co jsem cítila tak bylo jak jsem začala rudnout v obličeji. Asmo se rozešel k vaně a vylovil jeden kvítek a vpletl mi ho do vlasů, potom mi něžně položil ruce na tváře a s polibkem na čelo mi řekl, že se nemám za co stydět. Jenže já se červenala spíž kvůli představě Asmova dočista nahého těla hned vedlo mého také nahého těla. On mě ale uklidnil, že na sobě bude mít plavky.

Ve voňavé vaně jsme ztrávily asi tak půl hodiny než voda vychladla a mezi tím jsem si čelem k jeho obličeji mu sedla na klín a hrála si s jeho krkem a na pár chvil se i naše rty botíkaly, s tím jsem samozřejmě neměla problém ale když proslídil jeho jazyk do mé pusy a prozkoumával kažký kout, tak mnou projela vlna čehosi, možná vlna slasti? Možná🤷‍♀️. Když už Asmo vylezl z vany a já se chystala také, tak mě zastavil a opět si mě vzal na ruce. Po tom mě posadil na křeslo kde byl rozprostřený mega ručník a řekl mi ať si sama otřu jen partyje na který mu nedovolím z mých důvodů sáhnout a že se zbytkem mi pomůže. Já mu zase řekla ať se utře od pasu dolů a že se zbytkem mu pomohu zase já.

Když už jsme byly suchý a na sobě spodní prádlo asmo boxerky a já jen kalhotky, tak si mě Asmo položil na břicho na postel a namasíroval mi záda. Když už jsem musela jít tak jsem mu dala rty na jeho rty a tentokrát jsem se mu do pusi prodrala já, cítila jsem jak Asmův chtíč roste ale už jsem musela jít, tak jsme už jen na chvíli propojily své jazyky a rozloučily se...

Moji Démoni (obey me)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant