#24

3.2K 171 7
                                    

*Draco onu dedikten sonra dayanamayıp dudağına yapışırsın ve uzun uzun öpersin*
Draco: Oww ! Ahaahah hızlısınız Mrs. Black. Babanıza mı çektiniz annenize mi ?
Sen: Ahahaha ikisine de değil. Neyse hadi uyuyalım. *Göğsüne kafanı koyarsın ve uyursun* *Sabah olur ve kalkıp odana gidersin. Draco daha uyuyordur* *Odana gelirsin sıcak bir duş alırsın. Duştan çıkarsın ve üstünü giymek için dolabına bakarsın.**Tam o sırada kapı çalar ve kızlar gelmiştir.*
Sen: Hoşgel- Noldu be niye öyle bakıyorsunuz? **Hepsi sana sarılır*
Ölüyor muyum noldu ? *Gülmeye başlarlar*
Susan: Ahahahah hayır teşekkür etmeye geldik. Dün yaptıkların için.
Orla: Evet (ismin) teşekkür ederiz.
Hermonie: İyi ki varsın. Bir daha yapmak istersen falan seve seve yapabilirsin :)
Sen: Ahahaha bakarız. Yaparım ya yeter ki siz isteyin. Eee noldu anlatın. *İlk önce Orla anlatır*
Orla: Ben odaya gittiğimde her yerde mum vardı arkada hafif bir müzik çalıyordu. Daha sonra Cedric geldi elimi tuttu ve şöyle dedi ; ' Bu dansı bana lütfeder misiniz güzel bayan ?' Bende kabul ettim tabi ki. Daha sonra dans ettik ve dans ederken boynumdan öpmeye başladı. Ardından bir şeyler yedik, içtik. Film açtı sarılarak film izledik. Sonra sohbet ettik. Daha sonra yatağa uzandık ve beni öpmeye başladı. Yavaş yavaş üstündekileri çıkarmaya başladı. Dahası anlatmayayım siz anlayın işte ;) *Kızlar: Oooooo*
Sen: Baya iyi geçmiş desene. Eee Susan sen anlat.
Susan: Anlatayım. Beni odaya fırlattın ya hani ahahahah. İşte yere düştüm ben daha sonra bir el gördüm ve beni ayağa kaldırdı. Harika bir ortam vardı tam sevdiğim zevke göre hazırlanmıştı. Sanki kendimi bulutların üstünde yaşar gibi hissettim. Daha sonra film izledik. Bir şeyler yedik film izlerken. Birkaç kadeh bir şey içtik. Daha sonra dans ettik. Benim tabi uykum geldi. Harry'e dedim uykum var diye o da bu gece uyumak yok dedi benim yatağa yatırdı. Üzerime çıktı öpmeye başladı. İşte anlayın gerisini de ahahzjsjajsjaj.
Sen: Hey maşallah. Hermonie sıra sende !!!
Hermonie: Biliyorsunuz Ron öküzün teki. Ama aslında içinde minik bir ayı yatıyor. Yemek yedik. Bir şeyler içtik. Beni sevdiğini söyledi ve hazır mısınız ? *Kızlar: evvvett söyle!!* Bana çıkma teklifi etti ve SEVGİLİYİZ! Sanırım hayatımın en mutlu anlarını geçiriyorum. Öyle işte sizde olan bütün şeyler bizde de oldu.
Sen: Pansy tatlım sen ? AHAHHAAHAHHA.
Pansy: Sen bana yapmadın ama ben kıvrak zekamı kullanarak kendim hallettim işi. Gittim Oliver'ın kapısına dedim ki korkuyorum. Düşünün ben gibi birisi korkuyor ahahahah. Her neyse,  dediki istersen içeri gel burada yanımda yat. Bende durur muyum ? Tabi ki hayır atladım içeri. Yemek yiyordu. Beni de davet etti beraber yemek falan yedik. Gerisi aynı işte öyle.
Orla: (ismin) yataktaki kıyafetler senin değil! Kimin onlar ! Yoksaaaa

"Draco'nun o kıyafetler evet Orla ahaahah"

Gizli Dokunuş Where stories live. Discover now