Asya'nın Öğrenişi

14.6K 439 16
                                    

Yeni bir hafta,yeni bir gün. Poyrazla o günden sonra bir daha hiç konuşmamıştık. Zaten beni arayıp da buluşmak istediğini söyleyecek hali yoktu ya. Uyuşuk uyuşuk yatağımdan kalktım,dolabımın karşısına geçtim. Okulumuz serbest bir okuldu,forma giymeyi kimse istemediği için kıyafetlerimden bir kaç şey Seçtim ve tek tek giydim en sonunda kot şortum ve bir tişörte karar verdim saçlarımı doğal olarak bıraktım zaten doğal hali de kötü sayılmazdı. Ama sabah sabah yapıcak enerjim yoktu. En sevdigim kokusu olan parfümümü de sıktıktan sonra ayakkabılarımı giydim ve abime görüşürüz diyip evden çıktım. Bu aralar abimde bir şey vardı anlıyordum zaten. Ama bana söylemedikçe yapıcak bir şeyim yoktu. Böyle böyle okula gelmiştim bugün tüm her şeyi Asya'ya anlatmam gerekiyordu. Çünkü her gün beni Arıyor Yada mesaj atıyordu bazen Görüntülü bile konuşuyorduk,gerçekten çok yakın olmuştuk. Senin başka arkadaşın yok mu diyosunuzdur var tabi ama hiç birinin aradıgı sordugu yok farklı okullardayız. Neyse karşımda Asya'yı gördükten sonra yüzümde Gülümse oluşturdum ve Asyayla sıkıca sarıldık. Okula dogru giderken Asyaya döndüm.
+Bugün bir şey konuşabilir miyiz?
-Tamam olur konuşalım
+Öğle arasında konuşuruz o zaman
Diyip yanağına öpücük kondurup sınıfıma dogru ilerledim. Asya sizin sınıftaydı nereye gitti diye sorarsanız Asya voleybol Takım'ında ve antremanları var. Sınıfın kapısını açtım 5 dakika geç kalmıştım,ve ders Poyraz hocaylaydı. Tüm sınıfın gözleri beni bulmasıyla özür dileyip yerime geçtim. En arkada oldugum icin her gün dua ediyordum gerçekten. Tam uyulucak yerdi.

4 DERS SONRA

Sonunda öğle yemeği gelmişti ve ben Asyayla konuşmak için gidiyordum ne diyecekti merak etmiyor değildim ama kötü bir şey söylerse yıkılırdım herhalde neyse ki Asya oturmuş beni bekliyordu. Yanına oturdum.
+ Asya ıı şeey ya ben birinden hoşlanıyorum Yada seviyorum.
-Ohaaa!! Ve sen bunu bana söylemedin Derin. Aşk olsun.
+Özür dilerim ama aniden olan bir şey elimde olmadan oldu.
-Peki o zaman kim bu çocuk?
+Poyraz Hoca.

ÖĞRETMEN'İN AŞKIWhere stories live. Discover now