-Sahil-

14.5K 465 23
                                    

Kafam öyle çok karışıktı ki 3 gündür evden çıkmamış,okula bile gitmemiştim. Yiğit her gün beni arıyor mesaj atıyordu ama hiç birine cevap vermiyordum. Çünkü o gün o tekliften sonra Yiğiti orda bırakıp gitmiştim çünkü vericek cevabım yoktu. Poyraz Demir benim kalbimi çalmıştı Yiğit değil. Bugün de sıradan bir gün olarak evde otururken abim merdivenden aşağı indi ve bana baktı artık eski abim yoktu üzülmüyorduk ikimizde,alışmıştık. Abim kapıdan çıkarken seslendi;
-Derin akşam geç gelicem,haberin olsun
+Tamam Abii
Abi'min çıkmasıyla birlikte bir de abimi düşündüm 2 3 gündür eve geç geliyordu ne yaptığını söylemiyordu hep kaçıyordu benden bende üsteleyemiyordum. Tam televizyonu açmışken zil sesini duydum yavaş yavaş Kapıya gittim kapıyı açtığımda karşıma bir ayı vardı gerçekten ayı yalan söylemiyorum önce küçük bir çığlık attım ama içinden yiğit ellerinde güllerle çıktı gerçekten şok olmuştum. Yiğit bu sırada bana sarıldı ve kulağıma fısıldadı;
-Seni çok özledim
+Yiğit şey gider misin?
-Neyin var senin Derin!? Ne bu tavırlar? Sana o gece dediğim şeylerden sonra beni aramadın üstelik aramalarıma cevap vermedin. Söylesene ne oluyor?
+Sevmiyorum seni Yiğit olmaz.
-Peki Derin,Hoşçakal.
Yiğitin gitmesi ardından üstüme bir şeyler giydim ve dışarı çıkmaya karar verdim sonuçta yiğit olayını da kapatmıştım. Yavaş yavaş sahile doğru yürümeye başladım gerçekten sahil güzeldi. Denizler,martılar,hafif rüzgar sesi gerçekten güzeldi. Böyle giderken bir banka oturdum. Etrafı izlerken Poyraz hocayı gördüm bir şeyler düşünür gibiydi. Acaba yanına gitsem mi diye düşünmedim değil ama yapamazdım,böyle devam ederken bana doğru geldiğini farketmem geç oldu. En sonunda yanıma oturdu.
+Merhaba Derin
-Size de merhaba hocam
+Dışarıdayken bana hoca demene gerek yok sonuçta okulda değiliz
-Peki

Poyraz'ın Ağzından..
Ne kadar güzeldi. Doğal,masum,sevecen tam sevilicek bir kızdı her Erkeğin istediği gibi. Bu kızı sevemezdim benden küçüktü ve ayriyetten ögrencimdi. Bir de benim bir sevgilim vardı zaten. Bu kadar saçma düşünmeye gerek yoktu.

-Deniz çok güzel değil mi? Insana huzur veriyor.
+Evet öyle
Birden üşüdüm rüzgar vardı ve ben ince giyinmiştim.
-Kalkalım istiyosan,üşümüş gibisin.
+Tabi tabi olur.
-Ben bırakırım seni
Hafifçe kafamı aşağı yukarı salladım Arabası oldugunu sandığım arabaya doğru ilerledik. Tüm yolculuk sessiz geçmişti ve ben sessiz olmayı pek sevmezdim. Bu Düşünceleri sürdürene kadar çoktan evime getirmişti evimi nerden bildigini bilmiyorum daha sonra sorardım herhalde. Yavaşça kapıyı açıp arabadan indim.
-Görüşürüz uyuyan kız
+Görüşürüz
Bugün de Poyrazsız geçmemişti ama en güzel günlerimin arasına koyuyordum..

ÖĞRETMEN'İN AŞKIWhere stories live. Discover now