-PARTİ-

18.2K 522 19
                                    

Mültimedia Derin'in kıyafeti

Kafamı kaldırdığımda karşımda bir adet Yiğit duruyordu. Nasıl bu kadar sevimli olabiliyordu? Ama Poyraz hocayla karşılaştırılamazdı. Ben neden hocamla onu karşılaştırıyordum? Aah ondan hoşlanamazdım dimi? Bu düşüncelerimden sıyrılıp yanımda oturan Yiğite baktım.
-Kaydımı bu sınıfa aldırdım,yanına oturabilir miyim?
+Tabi,otur.
Dersimiz Poyraz hocaylaydı,matematik dersinin bile zevkli geçebiliceğini düşünebiliyor musunuz?
Bir anda bir melodi sesi duyuldu sanırım Poyraz hocanındı. Dediği şeyleri dinledim.
-efendim aşkım,Çıkışta gelicem yanına,bende seni
Gibi cümleler duymamla nedense içime öküz oturdu. Üzülmüştüm ama neden bilmiyordum. Onun bir sevgilisi vardı bende onun öğrencisiydim. Böyle düşünürken Yiğit fısıldadı.
-Hocaya o kadar bakmayı kes, o da sana bakıyor.
Cevap vermedim hocaya baktım ikimizde resmen gözlerimize bakıyorduk. Ben o kadar hayran bakarken zil çaldı ve Asya geldi.
-Kalk hadi gidiyoruz
+Nereye?
-Bu gece olan eğlencemize hazırlanmaya!

Tam 3 saattir alışverişteydik ve Asya'nın her şeyi hazırdı ama ben hala bir şey bulamamıştım. Güzel olmak lazımdı ve hala bir şey yoktu elimde. Böyle düşünürken bir elbise gördüm ve kabine girdim. Kabinden çıktıktan sonra kendimi süzdüm gerçekten güzel gözüküyordüm. Siyahtı ve vücudumu sarıyordu. Sarı saçlarım ayrı bir hava katmıştı. Böyle düşünürken Aysa'ya baktım. Bana Gözlerini açmış bir şekilde bakıyordu. En sonunda konuştu.
-Kesinlike alıyoruz.
Cevap vermeden kafamı salladım ve kasaya doğru gittim. Alışveriş merkezinden sonra ikimizde evlerimizde hazırlanıyorduk en sonunda telefonum çalmaya başladı.
-Alo,Derin ben Yiğit.
+Efendim?
-Bugün Asya partiye gittiğinizden bahsetti. Gelebilir miyim?
+Aa tabi gel,olur yani.
-Adresini mesaj olarak at,10 dakikaya ordayım.
+Tamam
Konuşmamız bittikten sonra benim de hazırlığım bitmişti. Ve gerçekten 10 dakika sonra Yiğit gelmişti şuan Yiğitin arabasındaydık ve ikimizde konuşmuyorduk. Gercekten sıkılmıştım derken araba durdu ve geldiğimizi anlayarak arabadan indim. Yiğit elini belime koyup kendine çekti. Şaşırmıştım aslında ama pek umursamadım. İçeri girdikten sonra içeriye göz gezdirdim.
O buradaydı ve sevgilisiyle dans ediyordu.

ÖĞRETMEN'İN AŞKIWhere stories live. Discover now