6|girls girls

3.2K 222 226
                                    

Biliyorum bir önceki bölümü yayınlayalı çok olmadı. Hatta sanırım dün yayınlamıştım. Bilmiyorum tam olarak. Fakat yılın ilk günü bir bölüm daha atmak istedim. Zaten önceden hazırdı.

Bugün Chan'in instagrama attığı fotoları gördünüz mü?


Buna bakarken su içiyordum. Boğazıma kaçtı. Ölüyorum sandım aq.

Bu arada Seungmin baek'in love again şarkısına cover atmış. Medyaya bırakıyorum dinleyin. Sesi huzur veriyor.

Neyse iyi okumalar...

●●●●●●

Sabaha karşı kitap bittiğinde başımı koltuğun koluna yaslayıp yine tavanla bakışırken Chan sunbaeyi düşündüm. Acaba onda da bir boşluk hissi var mıydı?

●●●●


Saat sabahın yedisine doğru annem uyandı. Ona kahvaltı hazırlamıştım ama o işe geç kalacağını söyleyip erkenden gitmişti. Gerçekten çok üzülmüştüm. Oysa ki Chan sunbae'nin yaptığı omletten yapmıştım...

Soğuyup ziyan olmasını istemediğim için Haneul'u uyandırdım. Bana oldukça sövmüştü ama en azından kahvaltıyı beğendiği için daha fazla üzerime gelmemişti.

Yemeği yer yemezde uyumaya döndü. Bir gün bende böyle uyuyabilmek istiyorum...

Sessiz evde dudaklarımda adını hatırlamadığım bir şarkıyı mırıldanırken etrafı toparladım. Daha sonra iki hafta önce başladığım proje ödevim olan maketi devam ettirmeye karar verdim.

Saat on bir gibi Haneul tekrar uyandı. Elini yüzünü güzelce yıkadıktan sonra benim kıyafetlerimden -aslında Haneul'ündü ama bana hediye etmişti fakat ben çok süslü olduğu için pek giymediğim kıyafetlerimden- giyindi.

Ben ise her yerim boya olmuş bir şekilde maketimle uğraşıyordum. Sadece dış cepheyi boyamak ve etrafı süslemek kalmıştı.

Haneul, makyajını yaptıktan sonra yanıma geldi ve maketimi inceledi.

"Yah, çok güzel olmuş! Benimkine de yardım etsene. Maket işlerini bir türlü beceremiyorum."dedi.

"Ben önce kendiminkini yapayım da..."deyip pes ederek kalktım başından. Banyoya gidip ellerimi yıkadım. Uzun uğraşlar sonucu temizlendikten sonra bende giyindim. Her zaman ki gibi siyah sweat-shirt ve siyah pantolon giyindim. Aslında farklı kıyafetlerde giyebilirdim ama çok çeşit olunca asla karar veremiyorum ve siyah her şeye uyuyor.

Çantalarımızı da alarak evden çıktık. Normalde daha erken okula gider ve kütüphaneden yararlanırdık ama bugün geç gitmiştik işte.

Nedense ikimizde bir durgunduk. Özelliklede Haneul. Bir şey söylemek istiyordum ama ne diyeceğimi bilemiyordum. O yüzden sadece sustum.

Just Be Happy~ Bang ChanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin