5

832 41 3
                                    

                       ㅡㅡㅡㅡㅡㅡ

Reggel mikor felébredtem, hát reggel... A 10 óra az már délelőtt de nem baj. Elvettem a telefonomat és megnéztem az értesítéseket. Hát mit ne mondjak, elég sok várt rám. Először is megnéztem mit írt nekem reggel Mattia. Az üzenetben ez állt:
,, Jó reggelt Lia. Ma kb. mindenki a pályán lesz, szóval ha felébredsz és elvégezted a szállodában rendezendő dolgaidat, hívj fel és küldök egy autót ami elhoz a pályára. 🙂"
Miután megnéztem a többi értesítést is, elmentem egy gyorsat zuhanyozni, reggeli rutin, öltözés és majd reggeli. Ez a reggeli program már elég sablonos. Minden reggel ugyanaz. Elég uncsi... Valami hiányzik a reggeleimből, de nem tudom mi. Reggeli után úgy ahogy Mattia írta, felhivtam, és ő küldött egy fekete autót ami elvitt a pályára. A sofőr ideadta a belépőkártyámat és akkor beléptem a Mogyoródi pályára. A Box utca felé vettem az irányt ahol megláttam Mattiat, majd Mirat és Christint is. A két pilótával öten körbe voltak állva és valamiről nagyon dumáltak. Feléjük vettem az irányt.
-Sziasztok. -köszöntem.
-Szia - Válaszolt azonnal vissza Mattia, majd a két lány is köszönt nekem.
-Szia. Sebastian Vettel vagyok. Nekünk még nem volt alkalmunk. -mutatkozott be kedvesen a pilóta.
-Örülök, hogy megismerhetlek. Liliana Lauda vagyok.
-Az a Lauda akire gondolok? -kérdezte a másik pilóta.
-Attól függ kire gondolsz...-mondtam.
-Niki Laudára gondoltam... - folytatta. - Ő egy legenda az F1-ben. Nagyon jó volt.
-Tudod... Ő volt az apám. -mondtam egy kis mosollyal az arcomonn. Imádom mikor így áradoznak az emberek az apámról és a teljesítményéről. Annyira büszke vagyok arra amit elért... Ez furán hangzik, mivel nem én értem el de azért büszke vagyok rá. A gondolataimból Charles rázott ki, mivel a kezét nyújtotta.
-Öhmm, bocsánat egy kicsit elbambultam... Mit is mondtál?
-Csak annyit, hogy Charles Leclerc vagyok... És, hogy örülök.
-Ja, öhm igen én is örülök. -válaszoltam egy kis idegességgel a hangomban. Nem tudom mi ütött belém, de mikor kezet fogtunk végig futott rajtam egy kisebb hidegrázás. Mint egy kis áramütés.
-Na jó mi megyünk. -köszönt el Sebastian.

Egy kicsivel később egy szobában ülve beszélgettünk a lányokkal. Nekik nemsokára interjúra kell kísérni a pilótákat, mivel ma sajtónap van és mint kiderült ők a fiúk sajtósai.
-Hé... -szólalt meg egy kicsivel később Mira. -Ti is észrevettétek hogyan nézett Charles Lilianara?
-Uu igen -válaszolt a másik lány.
-Mi van? Mégis, hogy nézett volna rám? Miről beszéltek?
-Hát olyan szórakozott volt, meg kissé idegesebb mint amielőtt megjöttél. -folytatta Mira.
-Ideges lett... Nagy szám. Csak izgul a hétvége miatt. -mondtam.
-Nem! Ő nem szokott ilyen lenni. Ismerem, mivel elég sok időt eltöltöttem már vele. Ideges szokott lenni de nem ilyen fajta ideges. Ez más volt. -győzködött Christin is.
-Ahamm, persze. -mondtam unottan.
-Na jó,majd meglátjuk, hogy mi sül ki ebből. -mondta Mira.
-Nem sül ki ebből semmi, mert nincs semmi. Miért akar mindenki összeboronálni ezzel a kissé nagyképű, de mégis jóképű sráccal? -kérdeztem.
-Mert jól néznétek ki együtt.
-Na jó mindegy. Hagyjuk ezt a témát. Amúgy nektek nem kellene mennetek? Mindjárt elkéstek...
-Jujj tényleg. Gyere gyorsan Mira. Szia Lia. Majd interjúk után tala.
-Sziasztok. -intettem nekik.

Miutan egyedül maradtam, a telefonomba és a gondolataimba mélyedtem. Írtam A barátnőimnek meg beszéltem anyuval is. Felnéztem Instára, Facebookra, Snapet küldtem, videókat néztem, mindent csináltam és a végére már nagyon untam magam. Nem tudtam mit kezdeni magammal,ígyhát elindultam valamit vagy valakit keresni. Mikor a lépcsőn mentem le, egy erős melkasnak ütköztem, és mikor egyet hátraléptem egy nem várt személlyel találtam szembe magam.
-Oh szia. - mondtam
-Szia. Pont téged kerestelek
-Engem? - kérdeztem mielőtt folytathatta volna.
-Igen téged. Végeztünk mára az interjúkkal és mondták a lányok, hogy hívjalak le, mert van egy ötletük.
-Értem. Akkor mennyünk le.
-Oké. - mondta.
Az utat lefelé csendben töltöttük el. Ő a telefonján nézett valamit, én meg a gondolataim a mélyedtem. Mikor le értünk a két lány azzal az ötlettel állt elő, hogy este mennyünk el egy kicsit bulizni. Mi hárman lányok, meg egy-két pilóta akit Charles hívott. Először nem találtam jó ötletnek, de aztán be adtam a derekam de azzal a feltétellel, hogy nem maradunk sokáig. Ők erre azt válaszolták, hogy ők se gondoltak sokáig maradni és, hogy csak egy kicsi bulika lesz. Hát igen. Én éjjel 12-kor, három pohár italtól teljesen kipurcantam. Nem voltam részeg, de azért éreztem az alkohol hatását. Fáradt voltam és egy kissé ittas. Szóltam a lányoknak, hogy én visszamegyek a hotelbe és ők azt mondták, hogy mennyek nyugodtan, ők még maradnak egy kicsit és, vigyázzak magamra. És hát akadt egy társam. Vagyis nem társ, hanem egy fuvarom. Charles ma nem ivott alkoholt de ő anélkül is fáradt volt. Nem csoda hisz egy futamhétvégén szerintem a pilóták azok akik a legjobban elfáradnak. És hát felajánlotta, hogy hazavisz.Ő a kormány mögött én meg az anyósülésen, fáradtan indultunk el a szállodáig. De már nem sokra emlékszem.

Charles szemszöge

Liliana és én elindultunk a hotelig. Láttam rajta, hogy fáradt de azt nem gondoltam volna, hogy annyira fáradt, hogy az autóban elalszik... Mikor megérkeztünk nem tudtam mit csináljak. Felköltsem? Vagy vigyem fel? Hát a második opciót választottam. Kiszálltam a kocsiból, nagy nehezen kivettem Liát, a táskájával együtt és elindultam lifttel fel a szobájába. Nagy nehezen elővettem a szoba kulcsát és bevittem a szobájába. Leraktam az ágyra és egy darabig néztem ahogy alszik. Annyira szép lány. Ezen gondolkodva indultam el az én szobámba eltenni magam holnapra, de előtte még írtam egy kis üzenetet, hogyha majd reggel felkel ne legyen egészen tudatlan, hanem tudja hozzávetőlegesen mi is történt.

                        ㅡㅡㅡㅡㅡㅡ

Na itt lenne az ötödik rész. 🎉Remélem tetszik, mert elég sokat agyaltam, hogy mit és hogyan. Egy kicsit hosszabb mint a többi de hát ez egy fordulópont. Véleményeiteket ne tartsátok magatokban és csodás napokat nektek. Meg Boldog karácsonyt mindenkinek! (nem tudom lesz e rész karácsonyig) ✨🙂

A bűvös találkozás|| Charles Leclerc ff.Where stories live. Discover now