4

858 38 5
                                    

                         ㅡㅡㅡㅡㅡㅡ

Ma van a ,,nagy nap". Vagyis ma érkezik a csapat. Reggel elvégeztem a kis reggeli rutinomat, felöltöztem az egyik kedvenc ruhámba és elmentem reggelizni Mattiaval. Ebben a három napban nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki Mattaiaval. Olyan mintha az apám lenne. Vigyáz rám, megdicsér, kérdezget és tényleg úgy viselkedik mintha a második apám lenne. El mesélte, hogy mikor még élt apa, nagyon jó barátok voltak és megígérte apámnak, hogy ha valami baja lesz ő majd fog vigyázni rám. Hát így is történt.

A szálloda legalsó szintjén, vagyis a recepciónal várunk a csapat érkezésére Mattaiaval. Akármelyik pillanatban megjöhetnek.... Ideges vagyok. De nagyon.
-Ne izgulj. Mindenki fog kedvelni. Tudom mire gondolsz. Hidd el nekem egy fantasztikus lány vagy. Ha valaki nem fog kedvelni az nem rendes ember.
-Köszi. De még mindig ideges vagyok egy kicsit. Essünk túl ezen a találkozáson. Csak remélni tudom, hogy lesz egy pár ember aki fog bírni.

Kb 5 perc múlva meg is érkezett a nagy csapat. Szerelők hada, pilóták és főbb mérnökök jelentek meg a bejáratnál.
-Sziasztok.-Szólalt meg Mattia. A két pilótával férfiasan kezet fogott és a többi emberkének intett egyet, hogy figyeljen rá.
-Szóval. Ő itt Liliana Lauda. Egy régi jó, barátom lánya. Legyetek vele kedvesek.
-Sziasztok...-nyögtem ki kínosan ezt az egy szót.
-A hétvégi programot ismeritek. Majd este lesz egy kis megbeszélés a tárgyaló ban. Oda várok mindenkit. Mára nem nagyon van dolgotok de aztán holnap meg kezdődik a sürgés-forgás. Hozzuk ki a legjobbat ebből a hétvégéből és tegyétek oda magatokat. Ennyi, elmehettek. Pihenjetek, egyetek, igyatok és ma azt csináltok amit akartok. Légyszi ne rúgjatok be fiúk. Intett a szerelők felé akik egy kis nevetéssel fogadták a megjegyzést.

Hát semmi se történt. Senki még csak hozzám se szólt. Jól kezdődik, mondhatom. Megláttam két lányt akik egymással beszélgettek. Úgy gondoltam, hogy nem zavarom meg őket azzal, hogy odamegyek és megpróbálok ismerkedni, el kezdtem a lift felé venni az irányt amikor egy kezet éreztem meg a vállamon.
-Szia. Christin vagyok-szólalt meg a szőke lány. És kezét nyújtotta.
-Szia.Liliana. -válaszoltam egy kis mosollyal az arcom, és el fogadtam a kezét.
-Arra gondoltunk, Miraval, -bökött a másik lányra aki telefonált- hogy nem lenne e kedved eljönni velünk majd egy kicsit később sétálni.
Időközben ideért a másik lány is aki az előbb telefonált, és a neve az előbb említett Mira. Szép neveik vannak és szimpik a csajok. Elfogadom a meghívást, mivel ők az egyetlenek akik hozzám szóltak.
-Szia Mira vagyok. Örülök hogy megismertelek.-nyújtotta kezét barátságosan
-Szia, Liliana. És Igen, van kedvem veletek sétálni. Köszönöm, hogy elhívtatok.
-Akkor kb 2-kor a szálloda előtt?-kérdezte Christin
-Nekem jó, ha nektek is.-mondtam
-Akkor 2-kor a szálloda előtt.-válaszolta Mira.

Miután ezt megbeszéltük, elváltak útjaink. Mindenki elvonult a saját szobájába. Amíg vártam a két órát, megnéztem egy filmet. A címe a Csókfülke volt és nagyon tetszett. Mire végeztem a filmmel, már majdnem 2 óra volt így összeszedtem egy kis táskába a cuccaimat amire szükségem lehet és lementem a szálloda elé. Nemsokára megjött Mira és Christin is. Elmentünk fagyizni, közben beszélgettünk és meséltünk egymásnak. A két lánnyal elég jóba lettem a séta során, így megadtuk egymásnak az Insta nevünket és ők bekövettek, és én visszakövettem őket. Úgy érzem már ezért a két lányért megérte ide utazni. Az óra már majdnem a fél 6-ot ütötte amikor beléptünk a szálloda ajtaján. Megegyeztünk, hogy majd még írunk egymásnak és elvonultunk a szobánkba. Egy gyors zuhany után lehuppantam az ágyamra és elkezdtem nézni a Csókfülke második részét. Annyira megtetszett, hogy végig néztem. Mikor végeztem igénybe vettem a szobaszerviz lehetőségét és rendeltem magamnak egy kis salátát vacsinak. A saláta elfogyasztása közben a tévében néztem az ősrégi kedvenc mesémet, az Én kicsi pónimat. Tudom, tudom, oltári gagyi de szerintem az egy menő mese még mindig. Éves után, ki kapcsoltam a tévét és elaludtam.

                         ㅡㅡㅡㅡㅡㅡ

Itt van a negyedik rész. Próbálkoztam valamit írni ami egy kicsit is jó,és tetszik nektek. Ígérem a kövi részben már találkozni fog a két főszereplő és megpróbálok valamit összehozni. Remélem tetszett ez a kis rész is. Valamilyen visszajelzést nem bánnék, hogy tudjam, ez amit írok tetszik vagy nem tetszik. Mit vártok a jövőben mik fognak történni?
Köszönöm, hogy elolvastátok és legyenek szép napjaitok.✨💗

A bűvös találkozás|| Charles Leclerc ff.Where stories live. Discover now