on iki

16.5K 647 78
                                    

Bunu açıklamak istedim. Ayral'ı yargılamak saçma bence kalp bu istediği kişiyi seçemez. Ve Efkel'i de yargılamayın çünkü aynı şekilde istemeye bilir. Ayrıca sevmiyorum değil yapamam diyor.
...

"Efkel biz biraz konuşabilir miyiz?"

"Ne konuşacağız?"

"Gel işte ya. Bir şey konuşacağız." O ayaklanınca bende kalktım. Uzun zamandır kendi içimde sorguluyordum. Ve artık emindim. İçimde tutmak ta istemiyorum. Ya olur ya olmaz. Yani sanırım. Umarım olur.

"Burda konuşun ne olacak kanka."

"Ben sonra sana söyleyeceğim Acar'ım. Benim odama çıkalım." Odama çıkınca yatağıma oturdum. O da gelip karşıma oturdu. "Ben nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. İlk olarak özür dilerim."

"İyi misin?" Kafamla onayladım.

"Efkel ben senden hoşlanıyorum sanırım. İçimde tutmak istemedim. Böyle biriyim ben." Baktı,sadece baktı yüzüme.

"Ben yapabileceğimi düşünmüyorum. " Kalkıp çıktı odadan. Biraz bekleyip aşağı indim. Üzülmüştüm evet ama belli etmemem gerekiyordu. Zaten YouTube'a başladığımdan beri bunu iyi yapar olmuştum. Herkes kendi halinde takılıyordu. Bende leptobumu alıp biraz youtube yorumlarını okudum. Beğendiklerimi beğendim. Bazılarına cevap verdim. Sonra instagrama girdim. Orda da aynı şekilde beğendim yorumları bir çoğuna cevap verdim. Etiketlendiğim gönderilere baktım. Güzel olanları beğendim. Sonra birine rastladım. Çekilişti. Test kitapları vardı. Sınıfına baktım 11. sınıftı. Orda olan üç kitabı birde kendi seçtiğim üç kitabı daha ekledim. Bir kaç tanede benim sevdiğim okuma kitabı sipariş verdim. En sonki çekilişe katıldığını görünce hemen mesaj attım. Çekilişi kazandığını adres istedim. Bazen görmem diye beni çekilişlere etiketliyorlardı. Bende böyle yararlı birşeyse kendim göndermeye çalışıyordum.
....
Bir kaç gün sonra o kız için aldığım test kitaplarını ve bir ürün koyup ona gönderdim. Çocukların bu hafta okullarının son haftasıydı o yüzden rahatlardı. 15 gün tatil yapacaklar.

O günün üstünden 3 gün geçmişti Efkel mesaj atınca cevap veriyordu grupta. Çokta konuşmuyordu. Bazen öbürleri ısrar edince birkaç kere atmıştı. Sevmeyeni zorlayamazdım. Ama üzülüyor insan işte. Hem onunda benden hoşlandığını düşünüyordum. Mesajları, bakışları, sözleri belli ediyordu diğerleri gibi değildi. Anlayabiliyordum ben.

6 Kişi |Yarı TextingWhere stories live. Discover now