Pizza begravningen -13

273 11 9
                                    

Mitt i allt är jag sugen på pizza. Men för att det inte ska verka själviskt kan jag säga att hans sista önskan var pizza. Så då äter jag den får honom. Så snäll jag är. "Vi kan ju äta pizza!" Säger jag glatt till Frida. Och hon ger mig bara en blick som om det var helt fel tillfälle...oj då. Heheehe. Fast jag måste verkligen ha pizza så jag tar upp min telefon.
"Ska du ringa efter hjälp nu? Tack och lov. Jag trodde du skulle gå och beställa p...." Hon stoppar sig och harklar lite. "Du ska beställa pizza eller hur?". "Nä nä nä..eller kanske".

*Damons perspektiv*

Jag satt inne i rummet där flickorna tidigare vart kidnappade till. Jag har suttit och väntat i nästan 11h nu, men han har inte kommit. Han borde komma. Fast det Tyler berättade mig för några dagar sen får mig att undra om hon tog sig hem igår. Den så kallade "mytiska" kidnapparen måste vilja ha henne därför. Men till vad? Kanske en modevisning. Ingen jag skulle komma på iallafall...ugh. Jag började fatta att något var fel och skyndade mig ut (med #vampirespead). Bilen var inte kvar. Så jag skyndar mig iväg på "jakt" efter Alice och vem fan hon den andra var.

*Samma ögonblick fast Fridas perspektiv*

Jag och Alice hade kommit på den perfekta planen att gömma kroppen i en buske. Vi skrev en lapp till där det stod "R.I.P Mr. Whatever du heter". Om jag får erkänna var det riktigt fint. Så länge ingen hittar han. Alice skulle hålla ett tal till "Whatever du heter" och jag hade grävt upp några tulpaner från rabatterna. "Öh.." Alice harklade sig snabbt och fortsatte med talet. "Vi håller denna stund till minne av...." Hon stannade. Antagligen tänkte hon på samma sak som jag. För det första lät talet urlöjligt och för det andra visste vi inte vad hans namn var. Och det lät rätt ohyfsat att säga "Whatever du heter" på en begravning. Eller? Jag avbröts i mina tankar av Alice la en pizza bit vid kroppen. "Du skämtar va? En pizza bit?" Jag började nästan skratta av hur konstigt det var. "Öhhh ja, han gillade väl förhoppningsvis det" jag himlar med ögonen och visar med handen att hon ska fortsätta. "Villa i frid Anonymiss och pizza bit den 3" hon stoppade och la ditt en av tulpanerna. "Har du ätit 2 pizza bitar?" jag var nästan tvungen att börja skratta åt det. Det vad ju nästan för ironiskt. "Kanske...." Svarar hon skyldigt. Jag lämnar sen alla tulpanerna vid busken och går in med Alice.

Hej Vampyz:))
Eftersom att det är helg nu (xD) så kanske jag lägger ut nästa del imorrn eller över morrn. Hoppas ni gillade den.
Byye❤️

Finns vampyrer?Where stories live. Discover now