Hjälpen -11

311 12 5
                                    

Jag och Frida har nu placerats i ett tomt rum. På vägen dit försökte jag fly, misslyckas gjorde jag såklart...Den stora svarta dörren öppnas (oh skrämmer jag er? '.') och ut kliver...jag kan knappt tro det? "Damon, säg inte..." Jag blir tystnad av att backluckan på bilen där ute smälls igen. Innan någon av oss hinner säga något och så hör man stönade från Frida. Så jag ignorerar han för en stund och frågar Frida "Är u okok?". Hon ger mig den mest konstiga blicken (en av dom konstiga blickarna hon harxD) och sätter sig upp. Fin konstig tystnad det vart...''Du borde nog sticka innan han kommer'' Säger Damon med dörren vid öppnen och visar på det där sättet (vet inte riktigt hur...) att vi ska gå. ''Men jag då?'' säger Frida lite små surt. Jag gör facepalm (av ingen anledning egentligen...kände bara för det👀) (plam*...) och drar ut henne genom dörren. Såklart han bryr sig om henne (tror jag...hehe) men vi är liksom i världen undergångs situation typ (typ=troligen ytterst papajfara..)

*Efter ha släpat Frida hem...lol det tog lång tid det haha*

När vi är en meter från dörren till Fridas hus (omg jag minns vars det ärxD) så släpper jag Frida för typ 5 sekunder. För paus alltså...vänta?!?! Varför i helvetet lätt jag henne inte gå? Jag kan verkligen inte beskriva hur osmart och dum jag känner mig just nu...exakt samma känsla som på prov hahah. Jag minns också att vi satt bredvid varandra då...vi hjälpte varandra på proven osv. Och hon berättade att hon gömde nyckeln....var var var var....I MÅSTE HA FUCKING HELP HÄR...juste, under dörrmattan. Jag sa alltid till henne att någon kunde ta den och bryta sig in men tydligen var den familje regeln hård, för här under den blå rosa blom mattan ligger en nyckel. Och såklart så är det där bandet hon gillar på det, det står inge namn bara ett par söta killar. Omg dom är verkligen snygga. Okej fokusera, men dom är så snygga.....
Jag låser försiktigt upp dörren och släpar in Frida. Jag lägger henne på den vita super snygga och långa soffan mitt i vardagsrummet. Så fort hon vaknar ska jag fråga vilket band det är...hehe.

Hej alla Vampys😏👏
Hoppas ni gillade den;}
Jag börjar få slut på saker att skriva här:(
Så det är ju tråkigt:( Typ...

Finns vampyrer?Where stories live. Discover now