Maç

2.6K 194 2
                                    

-Çağkan n..Napıyorsun ?
-Acıdığını söyledin.
-Ama öp demedim. amacın ne senin. Önce faul yap sonrada bacağımı öp!
-Bak ben gerçekten sinirlendim. O yüzden...
-kes sesini...

2 gün sonra:
Bugün Stada maça gidecektik. tabi ben gidemiyorum o ayrı mesele. Çağkan yüzünden ilk MAÇI kaçırdım. Bacağım biraz incinmiş 1-2 hafta dinlenmem gerekiyormuş. Cansu benimle vedalaştıktan sonra gitti. Ben de televizyonu açtım ve izlemeye başladım. Sızıp kalmışım uyandığımda saat sekizdi. Kanalı gezerken bizimkilerin maçının Yayınlandığı kanala denk geldim. Çağkan taç kullanıyordu. Dakika 18di.
-Gerizekalı beni sakatla sonra taç kullan...
Evet salak Mert öbür takımdan birine pas verdi ve Cansu az Kalsın gol yiyordu. Ben de sanki ben yiyormuş gibi saçımı tutuyordum. O sırada Cansu itiraz etti ve her zamanki gibi kart yedi. Hocamız kırmızı yemeden Cansu'yu oyundan aldı ve Emre'yi soktu. Çok geçmeden Karşı takım bizim Defansı yordu. Ve tahmin edin ne oldu ? Gol attılar. Çok sinir oldum. İlk yarı 1-0 bitti. Ikinci yarı Kıvanç penaltıdan gol attı. Ben Sevinçten yataktan düştüm ve Ayağım çok acıdı. kalkmaya gücüm yoktu. Yerde izlemeye başladım. 90+3 teydik. Hiç yoktan 1 puan alıcaktık. O sırda Çağkan Nedensizce bir çocuğu ittirdi. ve kavga etmeye başladılar. psikopat mıydı bu çocuk? Çok geçmeden kart yedi ve oyun dışı edildi.
-Oh iyi oldu diyip dil çıkardım.
Onun yüzünden penaltı oldu ve gol. Yenildik süper....
Cansu'nun ağlama sesiyle Gözlerimi araladım.
-Ya..yaşıyor
- ne diyon kızım sen ?
- b..ben seni öyle görünce öldün sandım.
-yuh abartmayın
- Elisa tam 43 dakikadır yerdesin. dedi Çağkan
-Çünkü gerizekalıcım siz gol atınca yataktan düştü...

Bütün takım gülmeye başladı. Of yine rezil oldum.

ARKADAŞLAR 4 GÜN SONRA İNTERNETE GİREBİLİRİM İNTERNET PAKETİNDEN YARARLANDIM. BİLİYİORUM KISA OLDU AMA ANCAK BU KADAR YAZABİLDİM SÖZÜMÜ GECİKTİRDİM KB SİZİ SEVİYORUM <3 VOTE VE YORUM İSTİYORUM :3

FUTBOL AŞKIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin