Miért vagy nekem olyan ismerős?

10 0 0
                                    

Aznap este Kuzumi nagyon erősen gondolkodott mivel volt olyan érzése mintha már régebben látta volna valahol.És ekkor eszébe jutott hogy pár hónapja megtámadtak egy japán színészt és ő éppen a szemtanúja volt.És emlékezett egy lányra de nem látta eléggé jól az arcát viszont a verekedés közben a lánynak feljebb csúszott a pólója és láthatóvá vált a lány hasa melynek jobb oldalán két kicsi pötty helyezkedett el.Egy pillanatra be ugrott neki hogy mi van ha Noémi volt az a lány. De elhesegette ezt a gondolatot mivel úgy hitte hogy Noémi a lénynek sem tudna ártani nemhogy megagyalni valakit.
És ebben a pillanatban pittyent a telefonja.
N:Hali.
K:Szia.
K:Helyzet?
N:Nemsok gondoltam írok.
N:Ugye nem baj?
K:Nem dehogy. 😁
N:Akkor jó.
K:Mit csinálsz most?
N:Fekszek?
N:Te?
K:Én ülök.
K:Mi van rajtad?😏
N:Egy tábla mogyis csoki.😂
K:Persze mert olyan vagy mint egy mókus.😂😂😂
N:Mi van? 😂😂😂😂
K:Az hogy cuki a pofid.
N:Aaaawww  köszi uwu.🥰
N:Te meg úgy, nézel ki mintegy bájos démon. 😊
K:Azt hittem hogy te is valami aranyosat mondasz. 🥺
N:De hát azt mondtam hogy bájos vagy! De tényleg főleg amikor mosolyogsz.
Noémi éppen hogy leírta ezt a mondatot máris szóltak neki hogy kész a vacsora.Noémi egy kisebb sóhaj kíséretében ment vacsorázni a családtagjaival.És közben azon gondolkodott hogy vajon mikor lesz az első akció amin részt fog venni sötét angyalként.De ebből a gondolatmenetből az öccse zökkentette ki azzal az indokkal hogy megint valami hülyeséget zagyváljon.Amit Noémi inkább csak leintett.
Vacsora után elmosogattak és Noémi elvégezte esti rutinját majd utána az ágyban kezdett el olvasni a telefonjában egy BL sztorit mivel tudni illik ő egy fujosi.
Így hát nagy érdeklődéssel és átéléssel  falta sorban a fejezeteket mígnem eljutott a happyendhez miután az utolsó mondatot is elolvasta lezárta a telefonját és ezt követően elmerült az álmok tengerében.

Eközben Kuzumi csak arra tudott gondolni hogy mit írt neki utólag a lány hogy szerinte bájos amikor mosolyog ez megmelengette Kuzumi szívét mivel nem mindenki ilyen kedves vele hiába népszerű az iskolában és van sok barátja. Egyszerűen nem érezte azt hogy igazán szeretné őt bárki is a szülein kívül.Bár egy kicsit bűnösnek érezte magát amiatt hogy barátnője van mégis egy másik lány dobogtatja meg a szívét úgy mint még soha senki.És csak remélni tudta Kuzumi hogy Noémi még ha csak barátként de kedveli.Miután ezen gondolatok végére jutott.Kilépett a fűrdőszobából és bement a szobájába lefeküdt az ágyára majd hagyta hogy az álmok világa beszippantsa.

Másnap reggel Kuzumi egy nagy mosollyal az arcán ébredt mivel
Noémivel álmodott. Méghozzá nem akármiről arról hogy együtt ülnek a fiú szobájában az arcuk közel van egymáshoz az ajkaik majdnem összeérnek amikor is a lánynak hirtelen kettő hatalmas fekete szárny jön elő a hátából majd a lány szemei elsötétednek. Majd fogja magát és elrepül.Az álom felettébb furcsa volt de Kuzumit nem érdekelte mert Noémi volt az álmában és ez felettébb felvillanyozta és sokkal több energiával és életkedvvel öltözött fel majd ment le a konyhába reggelizni ahol édesanyja már ott volt és éppen tojást sütött.Az édesanyja egyből észre vette hogy fia nagy hirtelen bizony majd ki csattan az enrgiától ami csak egyet jelenthetett. Azt hogy szerelmes. Bár ezt Kuzumi még magának sem vallotta be de így érzett Noémi iránt.
Y:Na csak nem Niki miatt vagy ilyen boldog?
K:Nem.
Y:Akkor ki miatt?
Y:Csak nem van valaki más? Niki tud róla?
K:Miket beszélsz dehogy is.
K:Csak azt hiszem hogy szereztem egy új barátot.
Y:Na és hogy hívják a fiút?
K:Nem fiú és Noémi a neve.
K:Ami azt illeti felettébb kedves és szórakoztató arról nem is beszélve hogy hihetetlenül aranyos.
Mondta Kuzumi majd folytatta azzal hogy hogyan is ismerkedett össze Noémivel.
Y:A hallottak alapján egészen szerethetőnek tűnik.
Y:Majd valamikor hívd át megszeretném ismerni mert ha te imádod akkor valószínűleg én is kedvelni fogom.
Mondta mosolyogva Yukio.
Kuzumi a fejébe vette azt hogy megfogadja édesanyja szavait és át hívja hozzájuk.Már csak azt kellett ki találnia hogy hogyan tudná ezt megtenni úgy hogy igent mondjon és ne küldje Noémi a fiút melegebb éghajlatra.











Sziasztok babócák.
Bocsi hogy csak most írok de nagyon ötlet hiányos voltam és valahogy most sikerült ki szenvednek a fejemből egy újabb részt.
Mindenkinek boldog karácsonyt és boldog új évet.
Ha minden jól alakul hamarosan jövök a következő résszel.
Addig is vigyázzatok magatokra és puszi a nózitokra
By:Mimi

 A legjobb barátom Where stories live. Discover now