💙BÖLÜM 9💙

299 18 2
                                    

Okula girince arabalarımızdan indik.Gözler üzerimizdeydi.Sınıfa doğru ilerdik.Girince hemen sıralarımıza oturduğumuz an Ateş içerj girdi.Gözleri mükemmel ötesiydi çok cool duruyordu.Tarz çocuktu.

"Sen bu çocuğa aşıksın"

"Onuda nerden çıkardın"

"Senin ona bakışlarından"

"Yok öyle birşey"

" heheheh kesin öyledir"

Hoca içeri girince bakışlarımlarımıAteş'in üzerinden aldım.Dersin yarısını Ateş'e bakarak geçirdim.Zil çalınca kantine indik.Kızlar döner ve ayran yerken ben ise 2 damak,2 karam,2 browni,2 tane çikolatalı süt aldım.Evet biraz fazla ama benim için az.Bir keresinde sinema izlerken 15 karam,10 browni,3 çikolatalı süt içmiştim sonrada kustum.Evet biraz mide bulandırıcı ama gerçek.Neyse konuya dönelim.

Kızlar dönerlerini bemde çikolatalarımı yiyince sınıfa çıktık.Hoca ders anlatmaya başladı.Taki biri içeri girinceye kadar.

MÜDÜR
-Evet çocuklar size birşey aciklamam gerek 1 hafta sonra 3 günlük kamp yapacaz okula otobüsler gelecek onlarla gidicez simdilik hoşçakalın.

Yüzüme hemen bir gülümseme oluştu.Su bize dönerek;

SU
-Çok eğlenecez.

MELİS
-Hee kesin.

Ona göz devirip.Hemen Ateş'e baktım.TepkisizdiTam önüme dönecekken bana baktı ve bende ona.Sonra Melis beni dürttü ve kendime geldim.Eve gelince hemen mutfağa girdim.Dolabı açınca çikolatalı bir pasta gördüm üzerinde bir not vardı.

SEVDA(Alevin annesi)
-Sevecegini düşündüm annen.

Annem beni 3 yasinda iken terk etmisti.6 yaşından sonra hep babamdan dayak yedim.Dolabi kapatip yere oturdum dizlerimj kendime çektim.Kafami gömüp ağlamaya başladım. Taki zil çalıncaya kadar.Göz yaşlarımı silip kapı açtım.

Karşıma Ceylin çıktı hiç düşünmeden hemen sarıldım.(şimdi siz diceksiniz bunalr aynı evde kalmıyorlar mı diye.Hepsinin farkli evleri var sadece bazen ortak olan evlerina yani Ates gilin yan tarafindaki evde oturuyorlar)

CEYLİN
-Noldu Alev?

ALEV
-Annem bana çikolatalı pasta göndermiş.Demekki benim burda yaşadığımı biliyor.

CEYLİN
-Tamam sakin içeri geçelim hadi.

ALEV
-Tamam

Dolaptaki pastayı çıkardım bir tanede çatal aldım va pastayi yemeye başladım.

CEYLİN
-Banada çatal ver.

ALEV
-Al

Telefonuma msj gelince hemen catali biraktim msj girdim

-merhaba ben abin emre

Ben şok benim abim mi var oha hemen ceyline gösterdim oda sok oldu.

Umarım beğenırsınız iyi okumalar

Acaba alevon gercekten bir abisi varmi diger bolumde goreceksiniz

DÜŞMAN ÇETELERKde žijí příběhy. Začni objevovat