💙BÖLÜM 1💙

628 29 9
                                    

Yine sıkıcı bir dersteydik.Dersimiz edebiyattı.Sıkıntıdan patlıyordum.Zılın çalmasına 5 dk vardı ama zaman geçmıyordu.Bu düşünceleri düşünürken uykuya dalmışım.Taki Melis yüzüme su fırlatıncaya kadar.O an bir şokla uyandım.Etrafa garip garip bakarken bana sırıtarak bakan Melisin üstüne atladım.Ben Melis'in boğazını sıkacakken Su ve Ceylin beni onun üzerine kaldırdılar.Sonra Su'yun teklifi üzerine kantine indik.

CEYLİN
-Eee ne yiyoruz?
SU
-Ben tost ve ayran yerim.
MELİS
-Benim için fark etmez.

Ben ise tam bir çikolata aşığı olarak 3 karam,2 damak,2 çikolatalı süt istedim.

Bunları isteyince arkadaşlarım bana şaşkın şaşkın bakışlarına maruz kaldım.

Ceylin istediklerimizi almaya gitmişti.Onu beklerken yan masadan sırıtarak bize bakan sürtük kızları gördüm.Onalara tip tip bakarken Ceylinin seslenmesiyle o tarafa döndüm.Bana gözüyle çikolatalarımı işaret etti.Çikolataları görünce yandaki kızları unutmuştum ve direk çikolatalara daldim.

Keyifle yerken yan masadan gelen sesle o tarafa döndüm.Bize sırıtarak laf attıklarını gördüm.O sinirle masayı.

Ben ise Gamze'nin üzerine atladım.Ben Gamzeyi altıma almış yumruklarken bizim kızlarda öbür 4 kızı hallediyordu.Şimdi siz bize soruyorsunuzdur. Biz küçüklükten özel dövüş kursuna gidiyoruz. O yüzden baya iyi dövüşüyoruz.Okulda çok popiler kızlarız.Şuanki konumumuz bsn üstte Gamze altımda yalandan timsah gözyaşları döküyordu. Taki kapidan gelen sese kadar

NOT:Su ile barış kuzenlerdir. Ama bilmiyorlar.İyi okumalar. Yorum ve vote atmayı unutmayın.

DÜŞMAN ÇETELERWhere stories live. Discover now