16. příjezd

121 5 0
                                    

Už jsme v letadle. Musím přiznat vůbec se na mě nepodíval. Myslím Finna. Potom cítim brnění. Volá mi Jacob.
J:Čus Millen
M:Ahoj Jacobe.
J:tak jak se máš?
M:No zatím letíme...
J:já myslel že jsi šla na tancko!
M:Doopravdy letím do Georgii....
J:Ty děvko jedna ulhaná!Hele bude mi to jedno že se rozcházíme čau!
A típl to. Rozbrečela jsem se. "Jsi v pohodě?" Zeptal se Finn který jediný nespal. "J-jo..." Řekla jsem. "Nejsi v pohodě....co se stalo?" Řekl. "Nic..." Potomhle neodpověděl. Potom jsem usla. Vzbudilo mě slovo "přilétáme!!" . Zase jsem viděla Daniela ale místo Liss tam byla nějaká blondína. "Ahoj Danieli a ahoj..." Řekla jsem. "Lili..." Řekla a podala mi ruku. "Liss otěhotněla nemohla tu být." Řekl Daniel. "Aha..." Řekla jsem a usmála se. Zase jsme šli na pokoj ale tentokrát byly rozdělený. Já byla s Finnem,se Sadie a s Noahem. Gaten a Caleb byly spolu. Vybalila jsem si věci a rozhodla se že se půjdu podívat na Instagram. Dívala jsem se a jedna fanynka "Mileven" tam dala video

A napsala k tomu "škoda že spolu už nejsou😭Byly spolu tak sladcí💖😭Finne co jsi Millie udělal!!" Vím že ta fanynka praskne radostí ale musela jsem dát like. Přitom mi ukápla slza. Když mi ukápla slza vešel ke mě Finn. "Co se stalo?" Řekl a podíval se mi do mobilu. Potom se na mě smutně usmál a šel si lehnout na postel. Potom jsem tam viděla další fotku se mnou a s Finnem.

K tomu bylo napsáno "Časy byly krásné😭💖" tak moc jsem jim chtěla říct pochopte že ho už nemiluji ale nemohla jsem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

K tomu bylo napsáno "Časy byly krásné😭💖" tak moc jsem jim chtěla říct pochopte že ho už nemiluji ale nemohla jsem. Ani jsem si nevšimla jak Finn poslouchá písničky,má zavřené oči a ukápla mu slza. Bylo mi ho tak líto... Potom jsme šli na večeři. Když jsme se vrátili měli jsme tam scénáře. Asi padesátkrát se tam líbám s Finnem.... Nevím jestli by mi to mělo vadit a nebo líbit. Finn měl úplně vykulené oči když to četl.

Po dlouhé době další kapitola 💖

Šíleně zamilovaná (Dokončeno)Where stories live. Discover now