13. první den natáčení

113 6 0
                                    

Millie pov.
Je první den natáčení a natočili jsme hodně scén. Já jako vždy jsem hrála jako poslední. Potom jsme šli na večeři protože jsme to začali natáčet až po obědě a já se šla osprchovat. Nešla jsem se koupat ale jen sprchovat. Potom jsem slyšela za dveřmi smích a zapoměla jsem zamknout dveře. Otevřeli dveře a streamovali mě. Křičela jsem pořád "VYPADNĚTE!"Ale oni pořád streamovali. Potom jsem chtěla odejít ze sprchy ale oni mě nepustili. Začala jsem brečet. Potom přišel Finn vzal ručník a moje pyžamo a odvedl mě k Liss. Liss nám dovolila vždy když budeme mít problémy jít k ní. Když jsme přišli Liss řekla"PROBOHA MILLIE CO SE STALO?!!!FINNE!??!" "Šla do sprchy a kluci přišli a začali jí streamovat." "Proboha Millie pojď ke mě" objala mě a já se rozbrečela. Finn potom naštvaně odešel. Potom jsem slyšela v našem pokoji něco jako"HAJZLE!IDIOTE!DEBILE!PROČ JSI TO UDĚL ZROVNA MILLIE!CO!!"Liss se zhrozila a rychle šla do našeho pokoje. Převlékla jsem se do pyžama a šla rychle do pokoje. Tam jsem viděla jak se Finn pere s Calebem a Caleb ležel a měl už moc krvaví nos. Liss a Daniel je chtěli dát od sebe ale Finn měl hodně chuti ho zabít. Potom jsem začala křičet "Finne!!FINNE!PŘESTAŇ!!ZABIJEŠ HO!"
"ON TĚ STREAMOVAL NAHOU MILLIE ZASLOUŽÍ SI TO!!"
Potom jsem začala brečet a utekla jsem ven. Potom jsem viděla Finna vyjít z hotelu jak mě hledá. Uviděl mě a rychle za mnou přiběhl.
"Promiň Millie ale zasloužil si to....
"Děkuji...že ses mě zastal....nebýt tebe pořád mě tam streamují....
Potom jenom kývl hlavou.
"Hele Millie si v pyžamu tak pojď do hotelu. Liss nám oboum dovolila u ní spát tuto noc.
"Dobře... Utřela jsem si slzy objala Finna a společně jsme šli do pokoje Liss.

Když bylo 21:24 tak jsem se dívala na instagram a tam už bylo"slavná herečka Millie Bobby Brown ve sprše nahá😂" když jsem toto uviděla ukápla mi slza a rychle jsem si jí utřela. Potom řekl Finn:
"Millie?
"Ano?
"Nemusíš brečet...vždy když ti něco udělají jim dám pěstí....
"Děkuji Finne....přitulila jsem se k němu on mě objal a dívali jsme si asi minutu do svích očí. Potom jsem ho políbila řekla "miluji tě Finnie. Dobrou noc."
"Taky tě miluju a taky dobrou noc. A potom jsme usnuli.

To co se stalo Millie v tomto příběhu fakt zažít nechci.😂(410 slov)

Šíleně zamilovaná (Dokončeno)Where stories live. Discover now