7.první pusa

156 7 0
                                    

Millie pov.
Je 2 den v Georgii a ráno jsem se probudila v 5:57 protože Caleb hrozně chrápe. Šla jsem si vyčistit zuby a když jsem vycházela z koupelny koukala jsem se na zem protože jsem přemýšlela co se včera stalo a narazila jsem na Finna. Taky se nekoukal na cestu tak jsme se oba omluvili. Vzala jsem si na sebe tohle oblečení

 Vzala jsem si na sebe tohle oblečení

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A chtěla jsem se projít po hotelu. Když jsem vycházela z pokoje za mnou na mě křičel Finn ať počkám. Omluvil se mi za včerejšek a chtěl jít se mnou a tak šel. Povídali jsme si o různých věcech až potom mu volalo nějaké cizí číslo. Řekla jsem "Vem to třeba je to tvoje mamka a má nový mobil." Tak to vzal a v telefonu byla znít Sindia. "Finne!!Moc se mi stýská....
"Ale mě ne Sindio je to tu báječný mám tady i Millie.
"Cože!!Ty sis mohl vzít sebou kamarádku!To jsem jako mohla taky!
"Nemohla protože ty nehraješ ve filmu!
"Ona hraje ve Filmu!!!
"Jo a už mi víckrát nevolej!
Už mě ta Sindia štve!Dělá jako by jsme spolu chodili!" řekl když to típl a potom když jsme přišli bylo 7:47 takže by všichni měli být už vzhůru. Když jsme vyšli Caleb s úšklebkem vzal Finna za ruku a zavedl ho do koupelny. Vím nechtěla jsem zase odposlouchávat ale prostě to nešlo slyšela jsem jako by"tak ty jsi s ní byl na rande?Óóó a požádal si jí o ruku?Budete se brát?"a potom se všichni zasmáli. Já se už neuchechtla protože mě to urazilo. Byly jsme jen na nevinné procházce nic víc. Ale potom jsem slyšela něco co mě šokovalo. "Hele o žádnou ruku jsem jí neprosil byla to jen nevinná procházka, jo mám Millie rád ale ne takhle jak si myslíte!"Jestli se ptáte proč mě to šokovalo tak proto že...je víc než kamarád pro mě a....on nic necítí. V 8:00 pro nás přišla Liss a odvedla nás na snídani. Když jsem se nasnídala šla jsem do pokoje a na mém stolku byl scénář který jsme asi dostali když jsme byly na snídani tak jsem si to pročetla a zkusila si scénu jak zachraňuji Mikea když skočil a potom už přišli kluci. Noah navrhl že by jsme si mohli zahrát celý ten seriál a my souhlasili. V tom seriálu byl Noah úplně jako poseroutka ale nevysmívám se mu. Potom v půlce na mě zavolal Daniel že musím jít s ním. Přišla jsem a tam byl holící strojek a bylo mi jasné že moje vlasy mít už dlouho nebudu. Naposledy jsem se na sebe koukla s vlasama a potom Liss začala holit. Když jsem to měla oholený tak jsem se na kameru protože to natáčeli koukla jako Eleven ze seriálu a šla jsem zase do pokoje a Caleb se chtěl usmát ale Gaten do něho strčil. Potom Finn navrhl že budem hrát pravda nebo úkol tak jsme hráli. Caleb se zeptal Finna "kdyby jste tady s Millie byly sami dali by jste si pusu?"A všichni se zase smáli. Ale potom řekl Finn něco co opravdu mi zarazilo dech. "Kdyby jsme spolu chodili tak možná jo ale nic takového není!"potom se začali smát ještě víc. Potom jsme šli na oběd a zase jsem byla první. Po obědě jsme šli už natáčet první scénu ve které nejsem ale kluci jo tak jsem se jenom dívala. Potom byla scéna s Noahem který hrál Willa Byerse jak ho dostal Demogorgn. Potom jsme natáčeli ještě mnoho scén třeba jak se Willova máma dozvěděla že je pryč,jak byla Willova máma
u policie,jak byly ve škole kluci,a v jedné jsem tento den taky byla,byla jsem tam jak mě potkal člověk a on mě u sebe schoval ale stejnak někoho zavolal a ten někdo ho zabil a já uprchla. Potom mě našli kluci v dešti a dál se bude natáčet zítra. Když jsme skončili bylo 18:28 tak jsme šli na večeři.  Po večeři jsme si povídali a převlékli do pyžama. Bylo 22:40 a pořád jsem nemohla spát. Potom se za mnou ozvalo "Millie?"tak jsem řekla "Ano?
"Taky nemůžeš spát?
"Ne Caleb chrápe
"Hele to co jsem dnes řekl to jak byla pravda nebo úkol....
"Já vím myslel jsi to vážně
Když jsem to dořekla zakoukali jsme si do očích a on mi dal pusu. Bylo to jako když Mike dal Eleven pusu protože on mi jí dal,a potom se usmál jako v tý scéně. Já jsem potom řekla"mohli by jsme to zkusit..." On věděl co myslím a tak mě znovu políbil. Já se na něho usmála a pomalu jsem zavírala oči.

Ráno jsem se probudila v 5:56 protože mě Finn v noci objal tak jsem mu dala ruku ze mě aby se kluci nesmáli. Oblíkla jsem si toto oblečení:

 Oblíkla jsem si toto oblečení:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A šla jsem si čistit zuby. Hned po mě stává vždy Finn tak když jsem si čistila zuby on přišel a začal jsi taky čistit zuby. Oba jsme si  dočistili zuby  a usmáli se na sebe. On odešel a já se podívala do zrcadla. Že předtím jsem vypadala takhle:

 Že předtím jsem vypadala takhle:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A teď vypadám takto:

Finn si zapoměl triko v koupelně tak mě vyděl jak mi ukápla slza kvůli vlasům

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Finn si zapoměl triko v koupelně tak mě vyděl jak mi ukápla slza kvůli vlasům. Přišel ke mě a....
"Mě se Millie líbíš i tak." A potom mě objal a já začala brečet. Bylo 7:11 tak jsme se od sebe radši odtrhli aby se zase nesmáli. Šli jsme na snídani. Potom jsme šli nějak dřív natáčet. V tadytěch scénách už jsem byla často. Když jsme byly v půlce museli jsme na oběd a oddychnout si. A v tu dobu to přišlo. Kluci se zase zeptali"Finne tak co?Jak pak jste se měli?"všichni se začali smát a Finn se naštval a dal mi pusu a řekl"už jste spokojený!a odešel.

(981 slov)říkala jsem vám že budou delší

Šíleně zamilovaná (Dokončeno)Where stories live. Discover now