30. kapitola

1.1K 54 2
                                    

Strašně moc děkuji za hvězdičky a sledování❤ . Nikdy jsem nevěřila, že tato kniha přesáhne 1K přečtení, dosáhla toho a já stále nemůžu uvěřit tomu, že tyhle mé výplody někdo čte😅. 

LUCAS (CAM):

Probudím se, protože mi začíná být horko. „Jayi?" Snažím se, Jaye vzbudit, ale jen něco zamručí a spí dál. „Jayi? Vzbuď se." Jemně mu zatřesu s ramenem. „Cammy, nech mě spát." Dělá si ze mě teď prdel? „Jayi, proměňuju se." Řeknu. 

JASON:

Musím, říct, že jeho vlk si umí vybrat vždycky tu nejlepší chvíli. Podívám se, kolik je hodin, je půl šesté ráno. Nahnu se a rozsvítím světlo, sice mám noční vidění, ale nepoznám tak, jestli se proměňuje. Camovi se lesknou oči a má vysokou horečku. „Jayi? Co mám dělat?" Zní vystrašeně. „Cammy neboj. Zvládneš ještě jít?" Kývne hlavou, že ano. „Dobře tak pojď." Zvednu se a pomůžu mu na nohy. Usnul jsem asi ve dvě ráno, jsem dost rozespalý. Cam asi svou proměnou všechny probudí. Odejdeme spolu do místností na proměny, Cam jde přede mnou. Sám se už dal do polohy na všechny čtyři a sundal si tričko. „Jayi?" Kleknu si k němu a pohladím ho po zádech. „Neboj se, jsem tady." Mluvím na něho. Vystřelí mu záda do oblouku a Cammy zaskučí bolestí. „Brzy to skončí." Uklidňuju ho. Myslím si, že teď už jsou všichni vzhůru. Ještě několikrát se mu prohnou záda, zlomí se mu kosti na rukou a na nohou, všechno se mu vrátí do normálu. Mála změna proběhla, v tom že mu na pažích vyrašily bílé krátké chlupy a zase se mu ztratily. Zase odpadne na studenou, betonovou zem a zrychleně u toho dýchá. Zvonil mi mobil, nechtěl jsem od Cammyho odbíhat. „Chceš se jít osprchovat? Nebo si půjdeš už lehnout?" Cammy se pomalu posadí. „Půjdu do sprchy." Přikývnu. Zvednu ho na nohy. „Děkuju, že tu jsi se mnou. Nechtěl bych tu být sám." Upřímně se na mě usměje. „Jasně, že tu jsem a vždycky tu pro tebe budu." Oplatím mu úsměv a nakloním se k němu, ať ho můžu jemně políbit na rty. „Radši půjdu." Zasměje se Cammy. Má pravdu, stejně bych se měl ozvat klukům, čekám, že tu totiž, co nevidět vtrhnou.

LUCAS (CAM):  

Jediný důvod proč chci jít do sprchy je ten, že jsem zpocený a rozpálený. Doufám, že mi ta sprcha pomůže.

JASON: 

Darren s Trayem mi psali i volali před deseti minutami, bylo to hned, jak Cam poprvé zaskučel. Napíšu klukům zprávu, že Lucas je v pořádku. V cukuletu mi od nich přijdou odpovědi.

T: Dobře, už jsem se chystal jít dolů.

D: Dobře, jak to zvládá?

Odepíšu Darrovi: Sice to zvládá fakt dobře, ale přijde mi zvláštní, že toho ani jednou nezvracel.

D: To je asi normální, každé tělo se na vlka připravuje jinak.

My jako narození vlkodlaci, máme své orgány připravené a zvyklé na to, že se měníme ve vlky. Kdežto proměnění lidé, nemají tělo stavěné na vlka, proto jsou pro ně proměny víc bolestivé a celkově jsou po nich více unavení. Nemáme moc zkušenosti s proměněnými lidmi s výjimkou Tety Oliv.

LUCAS (CAM): 

Vylezu z koupelny, můj pohled směřuje na Jaye, který se dívá do mobilu. Lehnu si a přitisknu se k němu. Sprcha mi sice trochu pomohla, ale i tak mi není dobře. Zvednu hlavu a políbím ho. Chvílí se líbáme a pak usneme.

ELLIE: 

Dneska jedu do školy autobusem, s Darrenem jsme se včera domluvili, že se sejdeme u školy. „Ahoj. Už jdu na bus." Zavolám na rodiče v kuchyni. „Ahoj Ellie dej na sebe pozor." Zavolá na mě mamka nazpátek. „Dám." Přikývnu. Po škole jdu k Darrovi zase trénovat.

Vystoupím z autobusu a ten kousek, dojdu do školy, před vchodem už na mě čeká Darry s Trayem. „Ahoj kluci." Pozdravím je. „Ahoj Elleth." Prvně mi pozdrav oplatí Tray a těsně po něm mě pozdraví i Darren. „Ahoj Ellie."

Procházíme chodbou kolem skříněk. Všimnu si Sarah, která stojí u své skříňky a lepí se na nějakého kluka. Co to má znamenat?! To snad nemůže myslet vážně?! Dojdu k nim a poklepu ji zezadu na rameno. Odtáhne se od něho a otočí se na mě s rozzuřeným výrazem. „Kdo to je?" Kývnu hlavou směrem k tomu týpkovi. „Co je ti do toho?" Oboří se na mě. Co je mi do toho? Podvádí Lucase. Je mi z ní blbě. „Ještě jednou se tě zeptám. Kdo to je?" Zakřičím. „Kdo asi. Můj kluk, jsi snad slepá." Její kluk?! „A co Lucas?" Vyštěknu. „Ten hajzl se se mnou rozešel." Vlepím jí facku a zakryju si obličej rukou. Co jsem to provedla? Tray se na ní málem vrhne, ale Darry ho naštěstí zachytí dřív, než to stihne udělat. „Tak Lucas je hajzl?" Zařve na ní Tray. „Jak dlouhou ho podvádíš?" Zeptám se ji hlasem plným hněvu. „Co? Já že ho podvádím? To on podváděl mě. Drž si ty dva bezmozky dál ode mě." Vyštěkne na oplátku. No tak tím vytočila i Darrena, který se na ní dívá nasraně. Darry má dost práces Trayem, aby ho udržel. „Pusť mě Darrene." Zavrčí Tray a vysmekne se mu a míří si to přímo k tomu klukovi, co se líbal se Sarah. Chytí ho pod krkem. „Trayi? Nech ho být." Snažím se, ale je to k ničemu. „Jak dlouho s ní spíš?" Zařve na něho. Všichni se na nás otočí. „Asi měsíc." Poví ten kluk a lapá přitom po dechu. „Trayi pusť ho." Tray se mi podívá do očí a pustí ho. „Jsi příšerná a neskutečná coura." Sarah se po těchto slovech co ji plivnu do tváře, Naježí. „Nemáte nic jiného na práci." Zařve Tray na obecenstvo a odebereme se směrem k naší třídě. „ Já jí vážně dala facku?" Vyjeknu. „Někdo to udělat musel." Uchechtne se Tray.

Celý den ve škole, mi přijde příšerný. Z testu z chemie, který jsme psali druhou hodinu, jsem dostala za tři, Tray dostal jedničku a neustále mě tím provokuje. Měla jsem za to, že to umím. Darry z testu taky dostal za jedna, ale neprudí mě s tím jako Trayson.

LUCAS (CAM): 

„Lucasi?" Zavolá na mě Tray, když sestupuje schody. „Ano?" „Sarah tě měsíc podvádí s nějakým klukem." Oznámí mi. Měsíc?! Jak mohla? Vždyť to může být jedno, přece jsem se s ní rozešel. „Však to už je teď jedno, včera jsem se s ní rozešel." Netvrdím, že mi to neublížilo, podváděla mě, ještě když jsem byl s ní. „Aha...tak já asi půjdu." Směje se Tray.

JASON: 

Cammy dneska skoro vůbec nic nesnědl, měli jsme oběd i večeři a jen se v tom nimral. Před chvilkou se zašel osprchovat, já se stihl osprchovat, ještě před večeří. Jakmile se vrátil ze sprchy, lehnul si zády ke mně, což u něho taky není obvyklé.

LUCAS (CAM): 

„Cammy?" Zašeptá Jay. Natiskne se k mým zádům a políbí mě na krk. Zavřu oči. „Cammy...copak je?" Šeptne mi do ucha. „Je mi špatně." Odpovím. „Přitul se ke mně prosím." Pomalinku se na něho otočím a přitulím se k němu. „Spokojenej?" Usměju se. „Ani nevíš jak moc." Přitáhne si mě blíž a políbí mě na čelo. 

Alfa vlk [DOKONČENO]Where stories live. Discover now