Günlüğüm

234 18 0
                                    

28 Ocak:

Kulaklığımı takıp dışarı çıktım. Daha önceden ezbere bildiğim şarkıları hala hatırlıyor olmam mutlu etti beni. Bu sabah hava yine bozucu,kasvetli,yağmurlu. Ama vampirsiz sevgili günlük. Her köşesinde sokak çalgıcıları bulunan Amerikalıları özlemiyorum desem yalan olur. Bu yolları hatırlıyorum. Hepsi birbirine benziyor fakat Hatırlamıyorum .Köşedeki sarı evde tanıdık geliyor. Sahi? Ben niye çıkmıştım dışarı ? Sahi? Ben nerdeyim?Ah bu sarı olan bizim ev değil mi?Ama bahçesi bile yok bunun.Pembe çiçekler nerde?Yoksa şu mavi panjurlu olan ev mi bizimdi. Hayır bu olamaz. Bu çiçekler rengarenk. Pembe olmalı. Ah işte şu turuncu binadan biri bana sesleniyor. Bu tanıdık bir ses. Gitmeliyim sevgili gunluk gitmeliyim. Sese dogru yürüdüm. Seslenen babammış. Niye yolun ortasında durup avel avel bakıyorsun dedi bana. Evi unuttuğumu Diyemedim. Içeri çağırdı ardından beni.

Saat 17:00

Yağmur başladı sonra. Hırka aldım üstüme. Girdim battaniyenin altına. Yandaki aynaya baktım. İlk defa korktum kendimden. Yaşlanmıştım sanki. Bir ders kitabı aldım elime. Çevirdim sayfalarını. Her yerde aynı yazı.

Robert.

Robert.

Robert.

Her sayfada yazan aynı şey.

Robert.

Yanına karalanmış aptalca bir sürü şekil vardı. Pentagram,Yıldızlar, insan kafaları vardı. Birden koktum ama hava kararmıştı ya hani ışığıda açmadım. Odanın kapısı ardında bir kafa:Dedem bu. Eliyle işaret etti bana. Gel dedi eliyle çağırdı beni. Tabi sonrasını hatırlamıyorum. Lanet olsam küçük kız. Aptal gibi hissediyorum. Aslında biliyor musun. Sanırım ben Robert'ı özledim. Hani bi kere karşılaştığımızı söylemiştim ya. Nasılda derin bakıyordu.Acaba hayatında hiç birisini sevmişmiydi Robert. Ne şans. Ne harika birşey ama.

5 senedir aklım bende değil gibi ama bunu yeni farkediyormusum gibi

5 senedir .

Tam 5 sene.

5 seneden bile fazla.

Onun en çirkin haline aşık olmuştum. Şimdi ise o her kızı etkileyecek kadar yakışıklı biri. Her kızdan etkilenecek kadar basit değil asla. Yeşil gözün bir insanda en fazla nasıl etkileyici durabilecegini gösteren en mükemmel örnek o. Garip hemde çok garip.Ailesi daha da garip. Sinir bozucu hemde çok sinir bozucu. Kör olmuş aşkından ölecek birini görmeyecek kadar. Kör olmuş. Artık bende kör olmuş gibiyim. Istediğimde onu gormeyeceksem. Bu gözlerin bi anlamı varmı sahiden. Başıma tüm olanlar onun yüzünden geldiği halde ondan en ufak şüphe duymamama ne demeli. Robert. O hiçbir şeyden haberi olmayan bir melek. Robert o kalbimin 5 senedir sahibi. Ve ölene dek. 

MUSALLAT ( Tamamlandı )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin