(6) Saldırı.

7.4K 574 152
                                    

Multimedya: Mert

Albedo'da bir aya yakın bir süre geçirmiştim... Bu süre boyunca hafızam yerine gelmemişti hatırladığım küçücük bir olay bile yoktu.Genelde insanların yaşantıları onlara eskiyi hatırlattığından bir şeyler anımsarlardı ama ben, bende hiç öyle bir şey olmamıştı.

Kendimi incelemiştim uzun bir süre. Çok uzun olmasada uzun ince ama yapılı bir vücudum vardı. Kaslarım oldukça gelişikti dövüşe ve spora oldukça yatkındım ve koşmayı seviyordum. Boya olduğu belli olan uzun sarı saçlarım vardı gözlerim elaydı ve minik yüz hatlarım vardı. Onlardan oldukça memnundum.

Bana kalmam için o kulübeyi vermişlerdi. Bu ev ormana en yakın ev olduğundan kolayca gidip koşuya çıkabiliyordum.

Gözlerimi açtığımda havanın yeni aydınlanmaya başladığını gördüm. Elimi yüzümü çeşmeye benzeyen şeyde yıkadıktan sonra gardıroptan deri tayt, pantalon karışımı olan şeyi ve gömleğe benzeyen bir üst aldım pek fazlada seçenek olmadığından bunu giymek zorunda kalıyordum.

Uzun saçlarımı yukarıdan at kuyruğu yaptım ve ayağıma çizmeleri geçirdim. Dışarı çıktığım gibi ormana doğru koşmaya başladım. Yanıma Mert'in verdiği kılıcı da almıştım ama kullanmayı bilmiyordum en kısa zamanda öğrensem iyi olacaktı. Diğer yerlere göre ağaçların daha seyrek olduğu bir yerde durdum ve kılıcı savurarak pratik yapmaya başladım.

***

Aradan baya bir süre geçmişti hava aydınlanmıştı ve güneş tepeye çıkmıştı. Ben hala yorulmadığımdan kılıçtan sonra hayali kum torbamı yumruklayarak kaslarımı zinde tutmaya çalışıyordum. Bir süre sonra bir kurt uluması duymuştum. Bir kurtla başlayan ulumaya başka kurt sesleri de karışmıştı sanırım bir terslik vardı. Etrafımda bir şeylerin kıpırtısını duyuyordum ama bu sefer çıtırtı gibi değildi bildiğin zelzele oluyormuşçasına yer sallanıyordu. Ulumaların bir haberleşme yöndemi olduğunu bildiğimden belkide bunun bir tehlike çağrısı olduğunu düşündüğüm için yerden kılıcı kaptım ve dikkatli bir şekilde evlerin bulunduğu alana doğru yürümeye başladım.

Gittiğim yönde titreşimler artıyordu ne olduğunu anlayamadan çalılıkların arkasından bir şey fırlamıştı. Yine Mert'in çıkmasını dilerdim ama bu sefer dev örümcekimsi bir şey çıkmıştı. Sanırım bu şey örümceğe benzeyen bir dinazordu, yani onun sülalesinden olduğundan emindim.

 Sanırım bu şey örümceğe benzeyen bir dinazordu, yani onun sülalesinden olduğundan emindim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


 Ben ona dalmış giderken bakışmamızı sona erdirerek kükremişti ve ben kendime gelmiştim. Üzerime doğru hızlandığında elimdeki kılıcı bana doğru atılan ayaklarına geçirip sonunda da kafasına vurmuştum. Örümcek cansız bir şekilde yere düşmüştü.

Yürümeye devam ettiğimde başka bir örümcekle savaşan bir kurt gördüm. Bu kurtta siyahtı ama sanki daha büyük ve daha görkemliydi. Bunun Özgür olma şansı yüzde kaç acaba?

Aynadaki BenWhere stories live. Discover now