κεφ6

802 46 0
                                    

Άλλη μια μέρα ξημερώνει και πρέπει να σηκωθώ να πάω στο σχολείο. Προσπαθώ εδώ και ώρα να ανοίξω τα μάτια αλλά το φως του ήλιου πέφτει πάνω. Μετά από λίγο όμως σηκώνομαι κάνω την καθημερινή ρουτίνα πάω στη ντουλάπα και διαλέγω να φορέσω αυτά 👇🏻

 Μετά από λίγο όμως σηκώνομαι κάνω την καθημερινή ρουτίνα πάω στη ντουλάπα και διαλέγω να φορέσω αυτά 👇🏻

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Αφού ετοιμάσω την τσάντα μου κατεβαίνω κάτω και βλέπω την αδερφή μου να με περιμένει στην πόρτα. Καλημεριζουμε η μια την και φεύγουμε καθώς βγαίνουμε το μάτι μου πέφτει πάνω μια γνωστή παρέα να βγαίνει από το διπλανό σπίτι και χωρίς να με δουν προχωράμε για το σχολείο. Αφήνω την μικρή και εγώ συνεχίζω, μπαίνω στο προαύλιο και εντοπίζω τα κορίτσια και πηγαίνω προς τα εκεί.

Άρια: μέρα

Μάνου: μέρα

Εν το μεταξύ φορούσαν αυτά 👇🏻

Κι εκείνη την ώρα χτυπάει το κουδούνι

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Κι εκείνη την ώρα χτυπάει το κουδούνι. Μαζευωμαστε κάνουμε προσευχή και το λόγο τον παίρνει ο διευθυντής.

Διευθυντής: Λοιπόν όπως ξέρετε κάθε χρόνο το σχολείο μας παίρνει μέρος σε διαγωνισμό χορού όπως θα πάρουμε και φέτος. Τα κορίτσια όπου θα φωνάξω αυτή την στιγμή να έρθουν στο γραφείο μου: Άρια Εμμανουέλα Κατερίνα και Βάσω. Οι υπόλοιποι περάστε μέσα λέει ο διευθυντής ενώ οι άλλοι περνούν μέσα εμείς πηγαίνουμε στο γραφείο του διευθυντή.
Όταν ήμαστε έξω από το γραφείο χτυπάμε την πόρτα και όταν περνούμε θετική απάντηση μπαίνουμε μέσα.
Μας λέει τα σχετικά ότι θα γίνει σε 3 μέρες και ότι θα χορέψουμε 4 τραγούδια αυτή την φορά και
μας λέει ότι ήμαστε ελεύθερες να φύγουμε. Καθώς βγαίνουμε από το σχολείο μου έρχεται τρελή ιδέα.

Η ορφανή και ο αναρχικόςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα