κεφ2

995 55 3
                                    

"Το τραγούδι βάλτε το να παίζει όταν σας πω"

Pov Μάνου
Τι δουλειά έχει αυτός εδώ μετά από όλα αυτά που έκανε στην Άρια. Η Άρια μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από την τάξη χωρίς να δώσει σημασία σε κανέναν όλοι κοιτάνε την πόρτα που βγήκε η Άρια εγώ με τα κορίτσια κοιτάμε η μία την άλλη με ανησυχία μαζεύω τα πράγματα και φεύγω έξω από την αίθουσα και τρέχω στο μπάνιο μπαίνω μέσα και ακούω τα ουρλιαχτά της Άριας πάω εκεί και της λέω να βγει έξω και μετά από λίγο βγαίνει έξω σε άθλια κατάσταση και στο χέρι της να κρατάει μια λεπίδα. Όχι πάλι ρε Άρια όχι πάλι. Πέφτει στην αγκαλιά και κλαίει με λυγμούς της λέω να ηρεμήσει και δεν ηρεμεί και λυποθημα στην αγκαλιά μου αρχίζω να φωνάζω βοήθεια και τότε μπαίνει στο μπάνιο ο καθηγητής που είχαμε πρώτη ώρα και όλη η τάξη από έξω μόνο εγώ ε τα κορίτσια ήμαστε μέσα ο καθηγητής λεει σε κάποιον να την πάει στην νοσοκόμα και μπαίνει ο Άρης με την παρέα στο μπάνιο και με το που την βλέπει έτσι και αυτός και οι φίλοι του μένουν σοκαρισμένη ο Άρης έρχεται κοντά μου και την σηκώνει στην αγκαλιά του και βγαίνει έξω με την Άρια στην αγκαλιά του σε στυλ νύφης. Μετά βγαίνουμε και εμείς και το βλέμμα μου πέφτει σε αυτόν του ρίχνω ένα μισητό βλέμμα και ακολουθώ τους άλλους.

And pov Μάνου

Pov Άρης 😈 (δεν το περιμένατε)
Το πρωί ξύπνησα στο καινούργιο διαμέρισμα που πήραμε με τους άλλους και περιμένουμε την μεταφορική να φέρει τα πράγματα μας μετά από λίγη ώρα σηκώνομαι και βάζω αυτά μιας και που πρέπει να πάμε σχολείο γιατί μείναμε
Βάζω αυτά 👇

Pov Άρης 😈 (δεν το περιμένατε) Το πρωί ξύπνησα στο καινούργιο διαμέρισμα που πήραμε με τους άλλους και περιμένουμε την μεταφορική να φέρει τα πράγματα μας μετά από λίγη ώρα σηκώνομαι και βάζω αυτά μιας και που πρέπει να πάμε σχολείο γιατί μείναμε...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μίας και έχει ζέστη και πάω στο σαλόνι και βλέπω τους άλλους ντυμένους
Άλεξ 👇

Μίας και έχει ζέστη και πάω στο σαλόνι και βλέπω τους άλλους ντυμένουςΆλεξ 👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Η ορφανή και ο αναρχικόςWhere stories live. Discover now