~ΞΑΝΆ ΚΑΙ ΞΑΝΆ~

75 4 1
                                    

- Η μήπως τώρα αρχίζουν Ζήση μου; μην ξεχνάς έχουμε δρόμο αρκετό ώστε να απαλλαγούμε απ'αυτον τον διάολο με σάρκα και οστά.
- Ηρέμησε και κοιμήσου, εγώ είμαι εδώ για όλα!!

Είπε ο Ζήσης και με φίλησε στοργικά στο μέτωπο. Το ποιο γλυκό όλου του κόσμου ήταν αυτό. Και με έκανε να κοιμηθώ γλυκά. Μέσα στην νύχτα ξυπνάω και δεν βλέπω τον Ζήση στο χώρο. Μονάχα έναν λευκό φάκελο. Τον αρπάζω, τον περιεργαζομαι και βλέπω πως είναι από άγνωστο αποστολέα. Το μόνο που γράφει είναι "ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΑΚΟΜΑ"
Φοβάμαι, γαμωτο, φοβάμαι πολύ δεν έπρεπε να γίνει αυτό ανάμεσα στον Ζήση και τον Αντρεα, και η αστυνομία τα έκανε χειρότερα νομίζω. Ευτυχώς ο Ζήσης επιστρέφει, πλησιάζοντας με μου χαρίζει δύο γλυκά φιλιά στο στόμα.

- Τι συμβαίνει δροσοσταλιδα μου;; εσύ χλωμιασες, πες μου..
- Ζήση, κοίτα!!

Είπα έντρομη και του έδωσα τον φάκελο και εκείνος διάβασε το περιεχόμενο του.

- Όλα θα πάνε καλά ψυχή μου, εγώ είμαι εδώ μην φοβάσαι. Σύντομα όλα θα τελειώσουν.
- Πως γίνεται να είσαι τόσο αισιόδοξος;
- Όσο καιρό εσύ ήσουν στο νοσοκομείο έπιασα μια νέα δουλειά, εξασκησα επιτέλους τα χρεη μου ως δικηγόρος. Με τις πολλές γνωριμίες που έκανα στον χώρο κατάφερα να μαζέψω πολλές πληροφορίες σχετικά με τον Αντρέα και την εταιρεία του, οπότε νομικά και μόνο όταν θα γίνει το δικαστήριο τον έχουμε στο χέρι.

Είπε ο Ζήσης με ένα χαμόγελο υπερήφανειας και εγώ τον πλησίασα και τον φιλουσα ασταμάτητα!!

- Γι' αυτό λοιπόν απευθύνθηκα στην αστυνομία γιατί μόνο έτσι θα πηγαίναμε σε δική.
- Είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στην ζωή μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Είπα και έκλεισα σιγά σιγά τα μάτια για να ξεκουραστώ λίγο ακόμα το είχα πολύ ανάγκη. Ο Ζήσης ξάπλωσε σε μια πολυθρόνα δίπλα μου. Και κοιμάται τόσο γλυκά. Το πρωί δεν αργεί να έρθει και μια νοσοκόμα έρχεται να με εξετάσει. Αφού τελειώνει η εξέταση η κοπέλα με ενημερώνει πως θα έρθει και η ψυχολόγος σήμερα να με εξετάσει και αν όλα πάνε καλά θα πάρω εξιτήριο. Ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή.. Και πράγματι 3 ώρες αργότερα η ψυχολόγος έρχεται στο δωμάτιο

- Μπορείτε να περάσετε έξω κύριε ώστε να την εξετάσω;
- Φυσικά!! Εγώ θα πεταχτώ μέχρι την δουλειά, θα τα πούμε μετά.
- Όπως νομίζεις

Εγνεψα και έφυγε. Η εξέταση λοιπόν ξεκίνησε..

Hello θα τα πούμε σύντομα 💗💗

Η Τελευταία Μας ΦοράWhere stories live. Discover now