Κεφαλαιο 26

15.9K 977 131
                                    

Ριξτε μια ματια στο σημειωμα που εχω γραψει στο τελος♥

~Γιαννης POV~

Την ειδα εξω απο το προαυλιο μαζι με τις φιλες της. Μια απο αυτες ειναι και αυτη η Σοφια, το παιχνιδακι του Νικου. Καλο γκομενακι δεν μπορω να πω, αλλα η Ελενη εχει μια κωλαρα ολα τα λεφτα! Την πλησιαζω σιγα σιγα και βλεπω πως αναμεσα στα δαχτυλα της κραταει κατι. Πλησιαζω ακομα πιο πολυ και βλεπω πως αυτο που κραταει ειναι ενα τσιγαρο. Απο ποτε καπνιζει? Ηταν η πρωτη ερωτηση που μου ηρθε.

Μπορω να πω πως ηταν πολυ σεξυ οταν εβαζε το τσιγαρο αναμεσα απο αυτα τα ζουμερα χειλη. Την ειδα να τελειωνει το τσιγαρο και να παιρνει ενα ακομα. Μα τι κανει? Μολις τωρα τελειωσε το προηγουμενο και αναβει και αλλο? Χωρις να ξερω τι κανω βαδιζω προς τα εκει. Εκεινη την ωρα η Σοφια πηγαινε να πει κατι μα την διεκοψε η φωνη της Ελενης.

"Τι στον πουτσο?" Ειπε καθως της αρπαξα το τσιγαρο απο τα χερια. Γυρισε το κεφαλι της και με κοιταξε. Ειχε μεινει για λιγο και με κοιτουσε. Ακουσα το κουδουνι να χτυπαει αλλα κανενας απο τους δυο μας δεν εκανε την κινηση να φυγει. Σε αντιθεση με τις φιλες της που με το που χτυπησε εφυγαν κατευθειαν, αφηνοντας μας μονους.

"Τι στον πουτσο κανεις?" Την ρωτησα θυμωμενος.

"Σαν τι σου φαινεται?" Εκανε μια ριτορικη ερωτηση και προσπαθησε να το ξαναπαρει μα δεν προλαβε γιατι το ειχα απομακρυνει. Εκανα μερικα βηματα μπροστα και ειμασταν προσωπο με προσωπο.

"Γιατι το κανεις αυτο?" Την ρωτησα ηρεμα αυτη την φορα. Ηθελα να την σκισω την πουτανα. Θυμωμουνα αυτα που μου ειχε κανει πριν δυο μερες και νευριαζα ολο και πιο πολυ.

Flashback

Συνεχισα να την χαιδευω σε ολο της το σωμα μεχρι που κοιμηθηκε και μετα απο λιγο με πηρε και εμενα ο Μορφεας. Το επομενο πρωι με ξυπνησε ο ηλιθιος ο αδερφος μου λεγοντας μου τις δικες του θεωριες. Οταν τελειωσε επεξεργαστικα λιγο τα λογια του. Γυρισα το κεφαλι μου και την κοιταξα. Ειναι πολυ γλυκια οταν κοιμαται. Με ξαναπηρε ο υπνος κοιταζοντας την αυτη την φορα.

Ξυπνησα κατα τις 12:00 το μεσημερι και γυρισα ανασκελα μιας και ειχα κοιμηθει μπρουμητα. Γυρισα το κεφαλι μου για να δω την Ελενη και αυτο που ειδα με εκανε να μεινω. Εκει που κοιμοταν πριν απο λιγες ωρες, τωρα δεν υπηρχε τιποτα. Ουτε ενα σημειωμα ουτε τιποτα. Σηκωθηκα μηχανικα και πηγα να παρω το κινητο μου που το ειχα αφησει πανω στο γραφειο μου. Εψαξα στις επαφες μου και βρηκα το νουμερο της και κατευθειαν πατησα για να την καλεσει. Χτυπησε 5 φορες μα εκεινη δεν το σηκωνε και ετσι αποφασισα να το κλεισω. Ολο το Σαββατοκυριακο την επαιρνα τηλεφωνο και τις εστελνα μηνυματα μα εκεινη δεν απαντουσε.

Virginity GameΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα