Κεφαλαιο 25

13K 957 133
                                    

~Ελενης POV~

Εχουν περασει 2 μερες απο τοτε που εγιναν ολα αυτα με τον Γιαννη. Ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως εκανα κατι τετοιο με αυτον. Θελω να πω, ηξερα πως ηταν ατομο οπου παιζει με τα κοριτσια αλλα εγω εκει, εκανα την μαλακια της χρονιας! Οχι πως δεν μου αρεσε, ισα ισα το αντιθετο! Ξερει πως να ευχαριστει ενα κοριτσι. Φαντασου πως θα ειναι και στο σεξ... Θεε μου! Τι καθομαι και σκεφτομαι?

Περπατουσα ηρεμη και καλα, ακουγοντας μουσικη, καθως πηγαινα προς το σχολειο. Ειχα πολυ αγχος σημερα. Πως θα τον αντικριζα μετα απο τοσες μερες? Με την ακρη του ματιου μου ειδα ενα περιπτερο απεναντι απο το σχολειο μου. Περιεργο..Ποτε δεν το ειχα παρατηρησει. Κατευθυνομαι προς το περιπτερο και χαμογελαω στον υπαλληλο.

"Ενα πακετο Philip Morris, παρακαλω." Του ειπα και αυτος μου χαμογελασε. Ηταν ομορφος, καπου στα 26 με ομορφα μπλε ματια και ενα αστραφτερο χαμογελο.

"Ειναι κριμα να χαλας αυτο το σωμα και αυτα τα ματια. Μια ομορφη κοπελα σαν κι εσενα δεν θα επρεπε να καπνιζει." Εγω γελασα με το κοπλιμεντο του.

"Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια." Του ειπα και του εδωσα τα λεφτα. Εκεινος μου εγνεψε και συνεχισε την δουλεια του. Εγω παλι εφυγα και αρχισα να κατευθυνομαι προς τον προορισμο μου.

Κυλισα την τσαντα και την εφερα μπροστα μου για να ανοιξω την μικρη τσεπουλα που εχει. Εβγαλα τον αναπτηρα μου και εκλεισα ξανα την τσεπουλα. Εφερα το τσιγαρο στο στομα μου και πλησιασα τον αναπτηρα. Εσυρα τον αντιχειρα μου στον μικρο τροχο που εχει ο αναπτηρας και η φωτια εμφανιστηκε απο την μικρη τρυπουλα. Αναψα το τσιγαρο μου και πηρα μια τζουρα. Τοσο ωραια αισθηση. Δεν καπνιζα πολυ συχνα, μονο οταν ημουν στεναχωρημενη και οταν ειχα αγχος. Τελειωσα το τσιγαρο μου και εβγαλα ενα ακομα. Πλεον ειχα φτασει στο σχολειο, μα δεν ειχα μπει μεσα ακομα καθως περιμενα τα κοριτσια. Αναψα και το δευτερο τσιγαρο και προσπαθησα να το κρατησω περισσοτερη ωρα και να μην το τελειωσω γρηγορα γιατι θα αναγκαζομουν να βγαλω και τριτο.

Ξαφνικα ειδα την Χρυσα με την Σοφια να ερχονται προς το μερος μου. Στα προσωπα τους μπορουσα να διακρινω πως ηταν μπερδεμενες.

"Γεια σας κοριτσια." Τους ειπα με ενα χαμογελο και πηρα ακομα μια τζουρα.

"Τι κανεις?" Με ρωτησε σοκαρισμενη η Σοφια δειχνωντας μου με τα ματια της το τσιγαρο.

Virginity GameΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα