Κεφαλαιο 9

12.7K 936 21
                                    

~Σοφιας POV~

Ειμαι στο παιχνιδι εδω και 1 εβδομαδα περιπου και ολα κυλανε ας το πουμε φυσιολογικα. Ο Νικος εχει κανει λιγες προσπαθειες να με πλησιασει πραγμα που εμενα με ανακουφιζει γιατι μπορει να μην με θελει πια στο παιχνιδι και να βρηκε καποια αλλη.  Ειναι Σαββατο και σημερα εχουμε το πιτζαμα παρτυ με τα κοριτσια. Ανηπομονω τοσο πολυ να μαθω ποιο ειναι το σχεδιο της Ελενης για να τους νικησουμε αυτους τους βλακες.

Η ωρα ειναι 7 και ετοιμαζω τα πραγματα μου για το πιτζαμα παρτυ. Εβαλα τις πιτζαμες μου και το sleeping-bag μου μεσα στην τσαντουλα μου και αρχισα να ετοιμαζομαι. Εβαλα μια φορμα Adidas και ενα τιραντακι λεπτο, μιας και ειχε ζεστη ακομα. Μπηκα στο αυτοκινητο της μαμας μου και εκεινη με αφησε εξω απο το σπιτι της Ελενης.

Χτυπησα την πορτα και ειδα πως ολες ειχαν φτασει εκτος απο την Κατερινα που απο οτι μου ειπε η Ελενη ειναι μια πουτανα.

"Γεια σου ομορφη!" Μου ειπε η Ελενη και εγω απλως γελασα με αυτα που ειπε. Καθησαμε ολες μας στους καναπεδες και συζητουσαμε διαφορα πραγματα μεχρι που η κουβεντα το εφερε στο παιχνιδι.

"Τους μισω αυτους τους πρωτοετεις βοηθους που εχουν βαλει τα αγορια. Ο δικος μου, με ακολουθει παντου! Του λεω να σταματησει να με ακολουθει αλλα αυτος απλως το συνεχιζει." Ειπα στα κοριτσια. Πραγματικα αυτον τον πρωτοετη βοηθω που εχει βαλει ο Νικος εχει γινει παρα πολυ σπαστικος.

"Αυτη ειναι η δουλεια τους. Οτι λενε οι παιχτες αυτο πρεπει να κανουνε." Ειπε η Μαριλενα.

"Γιατι τα κανουνε ολα αυτα? Τι κερδιζουνε με ολα αυτα?" Εκανε αυτες τις ερωτησεις η Ζωη και η Βασιλικη της απαντησε κατευθειαν.

"Σεβασμο οταν θα πανε στο Πανεπιστημιο. Θελω να πω, τα αγορια δεν θα ειναι για παντα στο Λυκειο. Ο Νικος θελει να επιλεξει ποιος θα ειναι ο πρωτοετης αντικαταστατης του, του χρονου και ειμαι σιγουρη πως ο Μιχαλης θα ειναι ο αντικαταστατης του Δημητρη και για τον Γιαννη απο οτι φαινεται ο αδερφος του ο Χρηστος που ειναι ο φιλος του Μιχαλη."

Ο Χρηστος ειναι ο αδερφος του Γιαννη? Τι στο καλο? Εγω γιατι δεν το εμαθα ποτε? Μου ειχε πει πως ειχε εναν αδερφο αλλα δεν περιμενα ποτε πως θα ηταν ο Γιαννης.

--------------------------------------------------------------------

~Ελενης POV~

Με το που ακουσα την Βασιλικη να λεει πως ο Μιχαλης θα ειναι ο αντικαταστατης του Δημητρη ενιωσα περιεργα. Ο Μιχαλης ηταν πολυ καλος μαζι μου, πως γινεται να δεχτει κατι τετοιο?

Virginity GameΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα