Tanıtım

148 7 3
                                    

Merhaba arkadaşlar. Umarım beğenirsiniz. Öncelikle hikaye hakkında kesin bir yargıya varmadan önce birkaç bölüm okumanızı rica ediyorum sizden. Umarım okumaktan zevk alırsınız.


TANITIM


Alya, hayatı genç yaşta tecrübe etmişti. Çok yetenekli bu genç kızın çok sevdiği bir babası, kendisini sevmese de ona karşı iyi olmaya çalıştığı bir annesi ve maddi açıdan sıkıntı yaşamadıkları, mutlu sayılabilecek bir yuvaları vardı. Ancak bir kuşun kanadı kırıkken tekrar tekrar uçmaya çalışması gibi Alya da her ayağa kalkışında tekrar yıkıldı. Oldukça güzel ve yetenekli olan kızın içinde, kanaması hiç durmayan bir kalp ve binlerce derin yara izi kaldı.


Alaz, ailenin tek çocuğu, anne babasının biricik oğlu... Hem annesini hem babasını çok seviyordu ve ikisinin de aslında suçsuz olduğunu bildiği halde bunu kabul etmek istemiyordu. Annesini bu hale getiren o adama gard alması, her şeyden onu sorumlu tutması ve tüm öfkesini ona yöneltmesi gerekirdi. Ama bunu başaramayınca, öfkesini içinde yaşamayı reddetti. Kime, neye kızacağını bilemediği gibi, şehre gelişiyle havasını söndüren Alya' yı kendine hedef belledi.


İki farklı acı dolu hayatın kesişim noktası onları birbirine bağladığında aşk ile nefret arasındaki ince çizgiyi ayırt edebilecekler miydi, peki?

Siyah Kadar Yalnız (Düzenlemeye Alındı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin