7

512 31 5
                                    


"Aishh inanırmısınız bilmem ama geçen gün Namjoon İle karşılaştım. Bizim inek vardıya devamlı çalışan. Hiç değişmemiş, işkoliğin teki olmuş. Alanında çok başarılı bir profesör olmuş inek!"

Dörtlü her zaman ki gibi bir cumartesi akşamı beraber taehyungun terasta oturuyordu. Hepsi ellerindeki içkiler ile beraber gökyüzünü ve şehri izlerken konuşuyorlardı.

"Bende bir kere Jungkooku gördüm. Hani vardıya tavşan çocuk, tavşan gibi kızlara doğru atlardı kerata! O da şimdi bir otel açmış, butik otel. Orayı işletiyor, tabi ruslar falan"

Onlar da lise arkadaşıydı. Yoongi, Taehyung, Hoseok ve Jin lisede tanışmışlardı ve çok iyi anlaşmışlardı. Normalde yedi kişilerdi fakat Jungkook, Jimin ve Namjoon İle yolları kariyer den ve şehirlerden dolayı ayrılmıştı.

"Ahh en fenası Jimindi... Hatırlarmısınız, bir kere kopya çekebilmek için etek ile okula gelmişti gerizekalı. Birde öğretmene 'cinsiyet ayrımı ne kadar yozlaşmış bir insan olduğunuzu gösterir hocam, bu çok yanlış' demişti. O da şimdi bir şirkette müdür yardımcısıymış!"

Hepsi güldü. Anıları depreştirmek hepsine iyi geliyordu. Gülümsüyorlardı hatta kahkaha atıyorlardı. İçkileri ile anın tadını çıkarıyorlardı.

"Eee Yoongi, Jennie ile nasıl gidiyor ağız işi seansları he? Yanlış anlama konuşma manasında..."

Taehyung her zaman böyle değilmiydi. Dediği şey ile Jin ve Hoseok şaşırmış bir şekilde 'oooo' diye bağırınıyordu. Yoongi ise sandalyesine geriye yaslanmışdı ve umarsızca içkiyi kafasına dikmişti.

"Yoksa bu Jennie dediğiniz, İrenenin çocukluk arkadaşı olan Jendukie mi? O kız çok güzel bir kız, Yoongi hey bu fırsatı kaçırma!"

Hoseok elindeki içkiyi bıraktı ve sandalyesinden öne çıkıp kendine bile bakmayan Yoongiyi sarsarak konuştu. Yoongi onu dinlemişti elbette. Yoongi derin bir iç çekti ve sonra nazikçe güldü.

"Taehyung, ağız işi sevdiğin kıza ile değil bir sürtüğe yaptırılır bunu unutma..."

Yoongi bunu diyip elindeki bitmiş içki şişesini masaya koymuştu. Oturduğu yerden kalkıp sessizlik ile daha doğrusu şehir gürültüsü ile ordan ayrılmıştı

My Patient | YoonnieWhere stories live. Discover now