6

534 29 1
                                    

"Yeniden merhaba Jennie, geçen hafta gerçek acı ve gerçek yaşam hakkında konuşmuştum hatırladığım kadarıyla, bugün de senin konuşman lazım..."

Jennie içinden 'sonunda' demişti. Bir psikoloğa konuşmak için gelirdi insan. Dinlemek için değil. Evet, ilk seans gayet iyiydi ona iyi gelmişti ama öyle devam edemezlerdi. Şimdi Jennie hayatının hangi noktasından anlatmaya başlaması gerektiğini düşünüyordu.

"Sen konuşacaksın, dünyada acı çeken insanlar hakkında, hasta insanlar hakkında ve diğer bir çok çaresiz insan hakkında..."

Jennie kalakalmıştı. Gerçekten bunu beklememişti. Ne yapıyordu bu adam? Jennie derin bir nefes aldı. Buraya para ödüyordu. Bunu ödemesinin nedeni başka insanlar hakkında değil kendi hakkında konuşmak istemesiydi.

"Bay Min, psikologlar karşısındakinin derdini dinlemeli değilmi? Bambaşka insanlardan banane, ben buraya benim için geldim!"

Yoongi güldü. Bu tepkiyi bekliyordu açıkcası. Bu tepki genel olarak kendisine gelen bir tepkiydi. Yoongi tam olarak Jennienin karşısında olan koltuğa oturdu.

"Asıl sorun da mu değilmi? Bambaşka insanları düşünmeden, kendi dertlerimize odaklanmamız... Ben kimsenin dertlerini küçümsemem. Sadece insanlar ilk olarak başka insanları anlarsa, kendini anlamak daha rahat olur!

Jennie bir yandan ona hak versede bir yandan ise onun bu tavrını hoş bulmamıştı. Sanki bir psikolog değildi de nasihat veren bir büyüğüydü Jennienin

My Patient | YoonnieWhere stories live. Discover now