48.

29 7 9
                                    

Evet uzun bir aradan sonra merhaba.

Bu şarkı yazacağım bölüme ithafen dinlerseniz sevinirim. Ben de bölümü yazarken dinliyorum. Neyse konumuza geçelim.

   Biliyorsunuz ki korona virüs salgınıyla neredeyse bir yıldır başa çıkmaya çalışıyoruz. Bu salgına (gerçekten) kapılanlara yürekten geçmiş olsun diliyorum.

   Şarkıyı dinleyenler konuyu hemen hemen anlamıştır diye varsayıyorum. Konumuz yalan.

  İnsanlar böyle büyük bir salgın hastalığı için bile yalan söylemeye başlar olmuş. Bununla kalmamakla beraber aile fertlerine küfür etme baş sayısı da çoğalmış. Bu hastalık öyle dilde oyalanacak bir oyuncak değildir ilerizekalılar. Bazılarını tuttu mu bırakmıyor yaş farketmeksizin. Bu yüzden yalanlarınızı söylerken ölçülü davranın. Yalan söylediğiniz için sizi yargılamıyorum lakin bir insan nasıl yaşamak istiyorsa bununla ilgili yalan söyler ve bir insan neden ailesiyle boktan bir hayat yaşamak ister? Neden kavgalı olmak ister? Neden kanser olmak ister? Neden ölmüş olmak ister? Neden tacize veya tecavüze uğramak ister? Buna benzer birçok şey sıralayabilirim.

   İnsan mutlu olmak için çabalamak yerine neden kötü bir hayatı yaşanmış kılar ki? Bu kadar mı ilgi orospusu insanlarsınız? Birinin sizi sevip , değer vermesi için illaki sizin kötü bir hayat yaşıyor olmanız mı gerek? Böyle sevgi olacaksa geberin daha iyi anasını satayım. Kendiniz kendinizin ne kadar değerli olduğunuzun farkına varın artık. Konuşabiliyorsunuz siz , görüyorsunuz, tad alabiliyorsunuz, hisleriniz var sizin felç değilsiniz. Kolunuz ,bacağınız var ; aileniz var sizin ulan. Ailesi olmayan sokakta yaşayan onca iğrenç şeye maruz kalan insanlar var. Kendinize gelin kendinize. Hayat böyle yaşanmaz. Yalan söylemek istiyorsanız da mükemmel bir hayatın yalanını uydurun. En azından siz kendinize mutlu bir çerçeveden bakın. Hayat , yalan bir hayatı yaşamak için kısa lakin mutluluğu bulmak için çok uzundur.

  Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim ve sağlıcakla kalın.

Kapanışı da bu şarkıyla yapalım (:

ⓟⓞⓟⓘⓛⓘⓚ ⓟⓔⓢⓘⓝⓓⓔWhere stories live. Discover now