Láska ako hračka

0 0 0
                                    

Prišlo nam obdobie kedy sme si fakt že s maminou užívali život, mamina sa pohala s Vilom tak si našla čecha , boli sme v Prahe cez prázdnini zažili sme tam kopec srandy , len ani do neho sa nedokázala zalúbiť, išla som na strednú , no s Janom sme stratili kontakt tak sme sa  rozišli , jednoducho , začal podvádzať a to ja nepotrebujem . Mamina a Čech si neako nesadli , tak to nechali na kamarádstve , ale boli stále v kontakte. S Vilom sa neako tiež porozprávali a boli kamaráti, zoznámila sa zo starím známim Vojakom, boli všade na výletoch , v kine na kažfom filme , boly peknučký, len mamine nesedel v posteli . Proste neako si mamina potrpela na tom aby aj z tej strany bolo všetko tip top, ja som prišla na strednú , na strednej som sa zoznámila s takým milím chalankom. Tak sme šupli do vztahu . 2 mesiace  bolo všetko typ top . Ale potom to začalo naberať grády . Hádky výčitky , snažil sa ma zmeniť. A travila som vela času s ním . A mamina bola sama , lutujem to ale ukončila som náš vztah . Aby som sa mala dobre ja , aj mamina a čo bolo najdvoležitejšie , pohašterila som si svoju najku kvoli chlapovy. Ale nakoniev sme sa porozorávali uznala som si chybu a bolo všetko v pohode, mamina sa počas toho našla priatela z Popradu . ŠTEFAN KOZUB jeho meno sem dám pretože si zaslúži aby o ňom vedeli ludia .. čo narobil .... a čo spravil ...
Mne sa zo začiatku nepozdával . , odkedy prišiel sa toho velmi vela zmenilo , zmenil maminino správanie , a aj moj starší brat hral jeho hru . Nikdy v žibote mi mama nepovedala že mi neverí. Odkedy bola sním som to mala na tanieri furt.
Hnevalo ma to tak som dala jeho meno do googlu a viskočilo mi " dobodal svoju priatelku , naštastie prežila"
Zlakla som sa .. nehovorila som to nikomu  az nakoniec som to ukazala mojej najke. A ona to ukazala mojej mame.mamina bola od vtedy vyplašená z toho. ŠTEFAN si nás kupoval , vecami , peniazmi , výletami . Hnevalo ma to. Posledné dni s ním mamina držala len preto lebo potrebovala zaplatiť šeky .Rozmýšlali sme čo  bude dalej .
Našla som v jeho taške cudzí vodičák,kamagru , a dosť zaujmave veci pofotila som to mamine a už naozaj jej bolo zle zo  všetkého .
Bola dom zhtozená a chcela som aby bola mamina v poriadku ... bála som sa o ňu , ale nevedrla som čo mám robiť , proti takebu basistovi ...
Nevedel vôbec šoférovať, stále bolo podla neho ... neznášala som ho . A čudovala som sa že maminh ladka zmenila.. aj keď to už láska nebola.
Bolo to komplikované obdobie ... ale nikto nečakal ako toto obdobie skončí.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 26, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Default Title Where stories live. Discover now