3.BÖLÜM:JEDI KONSEYİ

6 0 0
                                    

  Tapınağa vardılar.Onları kapıda Mace Windu karşıladı.Stephan ve Usta Swordly üst kata çıktılar.Mace Windu dinlenmelerini söyledi.Çünkü yarın zorlu bir gün olacaktı.Yukarı çıktılar.Stephan dinlenirken Usta Swordly Stephan'ın Jedi kıyafet parçalarını terziye verdi.Stephan yatağına uzandı ve sessizce uykuya daldı.Sabah çabucak gelmişti.Usta Swordly,Stephan'ı saat tam 05:30'da uyandırdı.Stephan çok heyecanlıydı.Kıyafetleri hazırdı.Ustasının da yardımıyla giyindi.Saat 06:00'da kahvaltısını etti ve duş aldı.Sonra hemen Konseye gittiler.Konsey çok geniş bir salondu, kendi evlerinin tüm odalarını ve salonu toplasan buranın çeyreği etmezdi.Burada ismini bilmediği bir sürü usta vardı ancak ortada oturan en yaşlı kişinin Usta Yoda olduğunu anladı. Onu selamladı ve Yoda konuşmaya başladı. 

-Hmmm, merhaba Stephan.Ben bilmek seni. Sen sahip olmak büyük midichlorian. Ben olmak 878 yaşında. Ben bilmek senin bir gün geleceğini. Usta Swordly, sen bulmak bu çırağı ? 

-Evet ustam, Stephan'ı ben buldum ve onu yetiştirmek istiyorum.

-Yetiştirmek sen ama ondan önce biz yapmak test yine de onu.

Stephan'ı aldılar ve Meditasyon Odasına götürdüler. Burası çok sessiz ve huzurluydu en azından dışarısının koşuşturmacası içeri yansımıyordu. Hemen sınava geçtiler...

Padawan ve UstasıWhere stories live. Discover now