#4~ Psycho /vândută

1K 19 12
                                    

Titlu: Psycho

Sub-titlu: Degeaba fugi, nu te poti ascunde.

Categorie: Mister/Thriller

Personaje: Katja Ozlov(in trecut) Caroline Kent(in prezent), Daniel Kozlovsky

Descriere: In urma cu cativa ani, Katja Ozlov, o fata abandonata de la nastere trebuia sa fie transportata la un centru medical special din cauza ca Dr. Carter a esuat in tratarea Katjei, o psihopata de gradul 1 (adica foarte periculoasa). Din neatentie, soferul trece pe contrasens lovindu-se de o alta masina. Soferul iese cu rani minore, colegul sau moare iar Katja isi pierde memoria. Dupa sosirea ambulantei, Katja ajunge la destinatie, precum si cei raniti. Doctorul Harris o examineaza diagnosticand-o cu amnezie permanenta. Ii creaza o identitate noua si o plaseaza unei familii. Katja Ozlov nu mai exista. Acum era doar Caroline Kent.

In prezent, Caroline lucreaza ca avocata la firma French & Moss. In prima zi de lucru, dupa concediu, la firma apare un angajat nou, Daniel Kozlovsky. In momentul in care Richard French (asociat/big boss) il prezinta pe Daniel lui Caroline, incepe adevarata poveste. Daniel isi aminteste ingrozit de Caroline. In trecut, Daniel era hartuit de catre ea zi de zi, 24/7. Cand Katja fusese pe cale sa il ucida, politia si medicii intervenira. (Si dupa.. ea a ajuns la medici.. si am spus mai sus asta)

Daniel incearca sa o evite pe cat posibil pe Caroline, timp in care isi da seama ca acea persoana era diferita, normala, linistita, nu o psihopata indragostita insetata de sange. Cei doi incep sa lucreze la mai multe cazuri, Daniel fiindu-i avocat secund. Cu cat Daniel ii dezvaluia mai multe despre trecutul lui, cu atat mai mult trecutul o ajungea pe Caroline. Amintirile dau navala incet in mintea femeii, apoi devenind din ce in ce mai dese si mai clare, pana cand aproape pun stapanire pe ea. Dar, DAR, Daniel vazand asta, gaseste o cale de a o tine sub control pe Katja.

Va supravietui dragostea lor? Caroline v-a deveni din nou Katja si il va ucide pe Daniel? Sau vor muri amandoi incercand sa o salveze pe Caroline?

Bun. Deci cam asta-i ideea. As fi vrut sa o scriu chiar eu, dar n-am nicio idee cum sa incep. Si vreau sa mai precizez ceva: Puteti incepe direct din prezent si pe parcurs sa dezvaluiti incet, incet, trecutul lui Caroline. L-am descris la inceput, fiindca n-aveam cum altfel. Daca nu, puteti incepe direct cu un capitol din trecut, adica momentul transportarii Katjei la centrul medical si capitolul doi sa inceapa cu prezentul. Oricum, e alegerea voastra. Am tinut neaparat sa precizez aceste lucruri. Ei bine, astept doritori. Mie mi se pare o idee interesanta si sper ca si voua.

Idei pentru povesti 《open》Where stories live. Discover now