#20~ Back in time

130 1 0
                                    

Titlu: Back in time

Personaje: Ginger, Zac

Descriere: Ginger si Zac sunt doi adolescenti de saptesprezece, respectiv douazeci de ani care au gasit unul in celalalt sufletul pereche. Insa nimic nu e perfect, relatia lor ajungand in punctul toxicitatii. Ginger mai are de terminat un an de liceu, planuri pentru facultate si pentru balul absolvirii, inainte de toate. Iubitul acesteia isi facuse de asemenea planuri de viitor pentru amandoi. Zac voia ca imediat ce perechea lui isi finalizeaza studiile sa paraseasca New York-ul si sa colinde lumea. Niciodata nu sunt de acord unul cu celalalt. Intotdeauna apar certuri si dispute, despartiri si impacari. Insa niciuna dintre aceste elemente nu sunt permanente. Se intorc mereu la ceea ce iubesc, iar dragostea lor creste pe zi ce trece.Astfel, intr-o duminica, hotarasc sa-si dea intalnire intr-o cafenea. Ginger era nerabdatoare sa-i afle parerea si sa-l invite la bal, chiar daca stia deja ca o va insoti. Era o fata romantica si afectuoasa, dar pe cat de dulce era, pe atat de furtunoasa putea fi cu nervii calcati in picioare.Zac sosi chiar la tanc pregatit sa inceapa o noua discutie, dar ea il opri. Ideea balului o facea sa radieze de bucurie, iar el nu vru sa-i strice momentul. Doar o data in viata absolvi si te bucuri de o seara reusita cu prietenii si colegii pe care probabil n-o sa-i mai vezi multa vreme inainte.

Asa ca a lasat-o sa vorbeasca, i-a ales rochia si au stabilit toate detaliile necesare. Ziua balului se apropia cu repeziciune. Toate au fost pregatite, iar Zac a ajuns la adresa ei urmand sa o ia cu masina.

Pe la jumatatea serii, Ginger observa ca pe iubitul ei il macina ceva. Zac nu era obisnuit sa tina in el ceea ce avea pe suflet. Incerca sa mascheze acest lucru ca sa nu-i distruga seara prietenei sale.Ginger in schimb il ia de mana si il trage afara din sala de sport unde se tinea balul. S-au dus spre raul de langa liceu. Aveai o treapa destul de mare de coborat pentru a ajunge pe malul raului. Ginger se ruga de Zac sa ii spuna ce il deranjeaza, iar el nega cum ca l-ar deranja. Discutia se aprinde tot mai tare pana in punctul in care Ginger pune punctul pe i. Zac da sa o ia in brate si sa-si ceara scuze, dar ea face un pas in spate. Nefiind atenta la treapta se impiedica si cade lovindu-se la cap. Ramane inconstienta, iar Zac sare in ajutorul ei, dar degeaba.

Ginger se trezeste intr-un loc intunecat, insa lumina o acapareaza curand. Se trezeste intr-o camera de moda veche, iar mama ei o privea cu lacrimi in ochi si zambetul larg. Nu bagase de seama asta fiind complet acaparata de infatisarea neobisnuita a mamei. Mai tarziu constata ca nu se mai afla in 2019 ci in anii '90. Chiar si infatisarea ei era alta. Alta tinuta, alta coafura.

Chiar si Zac era acolo. Parul dat pe spate cu gel, geaca de piele, motor si blugi mulati. Ei bine, macar avea ceva din prezent, blugi mulati. Insa ei nu erau impreuna. Ieseau si isi petreceau timpul ca un cuplu, dar el nu putea suporta personalitatea ei. Isi amintise faptul ca s-au certat si l-a respins. O buna bucata de vreme nu a bagat de seama gandindu-se ca isi va reveni la normal mai tarziu si vor fi din nou ca inainte. Insa cu timpul, ea devine constienta de greselile ei, de faptul ca niciodata n-a lasat de la ea.

Cei doi sunt pusi in diferite situatii care o fac pe Ginger sa constientizeze faptul ca are nevoie de el mai mult decat are nevoie de aer. Asa ca incearca sa refaca legatura dintre ei.

Punctul in care Ginger se intoarce in prezent e atunci cand dragostea lor revine la cum a si inceput. El ii marturiseste ca din prima clipa in care a vazut-o din nou in fata casei, tot ce si-a dorit e sa-i ofere dragoste si afectiune, insa trebuia sa-si invete lectia.

Noaptea in care vor sa-si consume flacara iubirii, e si momentul in care ea se trezeste inapoi, in 2019. Primul chip pe care il vede e al iubitului ei. Cu lacrimi de fericire isi cere iertare de nenumarate ori spunandu-i ca nu se vor mai certa niciodata si ca vor gasi o cale pentru a se multumii pe ei insisi. Mai tarziu ea ii povesteste toate intamplarile si traiesc fericiri, probabil.

Sunt cateva greseli de exprimare pe ici pe colo, dar nu le bagati de seama. Sper ca vi se pare o idee interesanta pe cat mi se pare mie. Originala nu e, caci deja exista filme si carti cu aceasta baza: back in time.

Nu lasati comentarii la capitolul cu reguli pentru ca nu le iau in considerare. Cat despre alte idei, daca vedeti ca nu sunt realizare iar aici scrie ca sunt vandute lasa-ti un mesaj aici sau in privat. Cam atat, pana data viitoare. Bye.

Idei pentru povesti 《open》Where stories live. Discover now