#12~ Visul unei nopti de vara/ vândută

424 8 3
                                    

Titlu: Visul unei nopti de vara/ Dulcele meu pacat
Personaje: Melody, Christian, Lance
Descriere: Totul incepe cand frumoasa Melody, cea mai silitoare eleva a liceului Livmore, are parte de o cearta urata cu iubitul ei, Lance. Din acest moment, Melody alege sa plece intr-o tabara de vara in loc sa isi petreaca vacanta in compania lui Lance si a familiei lui la munte. Voia sa lase deoparte obisnuita ei rutina zilnica, sa evadeze si sa se redescopere pe sine insasi. Ajunsa la destinatie, Melody se instaleaza in cabana alaturi de prietenele ei (le dai tu nume) urmand sa ia parte la activitatile propuse pentru acea zi. Fara sa isi dea seama, adolescenta se ia la intrecere cu Christian, cel mai dragut baiat din tabara, de anul acesta. Cei doi se imprietenesc, iar Melody incepe sa se simta atrasa de el din ce in ce mai mult, lucru valabil si pentru Christian. Intruna din seri, cei doi adolescenti se furiseaza afara din cabanute, baiatul ducand-o intr-un foisor despre care nu stia nimeni, unde face primul pas si o saruta. Fiecare seara care a urmat, au inaintat mai mult in "relatia" lor, pana cand ea i s-a daruit lui. Uitase complet de Lance, de cearta pe care au avut-o, uitase complet ca avea deja un iubit, pana cand un apel de la baiat o readuse la realitate. Spre sfarsitul vacantei, Melody se desparti indurerata de acea persoana care in mod inexplicabil ii lasase intiparite in suflet mii de amintiri si tristete datorata plecarii. Daca se vor reintalni mai tarziu va las pe voi sa decideti.

Spre sfarsituil cartii ati putea folosi fragmentul asta(nu e neaparat sa-l folositi, eu doar vi-l pun la dispozitie):
"Se ridicase de la masa cu sufletul indurerat, caci avea parte de o iubire imposibila, nedorita. Sentimentele ei pentru Lance s-au stins usor usor odata cu aparitia lui Christian in viata ei. Datorita lui, isi descoperise o noua latura despre care nu stia ca se afla inlauntrul ei. Isi petrecuse cele mai frumoase clipe ale vietii in compania acelui baiat. Era precum un vis. Unul mult prea frumos ca sa fie adevarat.
- Christian..
- Melody, pare o nebunie, dar te rog, da-mi macar o sansa. Ce s-a intamplat acolo n-a fost o greseala. Te iubesc Melody! Si tu ma iubesti, sti asta. O intrerupse el plin de speranta.
Se ura pe sine insasi pentru durerea sfasietoare din privirea lui. Avea dreptate. Il iubea, dar cum putea sa il lase pe Lance dupa doi ani petrecuti impreuna. Melody nu avu niciodata sansa de a-i multumi lui Lance pentru sprijinul oferit, pentru fiecare bucatica de fericire pe care i-o oferise, pentru serile in care statuse cu ea la telefon pana adormea. Nu merita sa-i faca acest lucru. Era prinsa intre ciocan si nicovala. In sufletul ei se dadea un razboi crunt si sangeros intre ce e corect si ceea ce isi doreste. Sa puna bunastarea lui pe primul loc, sau bunastarea ei? Avea de facut o alegere care se prea poate sa o regrete intreaga viata.
Facu un spas spre el cu ochii in lacrimi cautandu-si cuvintele potrivite. Trebuia sa puna capat acestei povesti odata pentru totdeauna.
- Christian, am avut parte de cele mai frumoase clipe din intreaga mea viata. M-ai invatat o groaza de lucruri, m-ai ajutat sa ma redescopar. Oh, dragule, toate astea.. au fost visul unei nopti de vara..
Ii mangaie chipul izbucnind in plans. Si-ar fi dorit ca lucrurile sa stea altfel. Nu simtea niciun regret fata de toate evenimentele traite alaturi de el.
- Iubito, ii saruta apasat incheietura mainii, te rog, nu-mi face asta..
Inima i se stranse ca un ghem de ata in gat de teama, teama ca va pierde acel inger, ca nu va mai avea sansa de a-i vedea zambetul angelic si ochii sclipitori, ca nu va mai putea gusta dulceata buzelor ei atat de moi, ca nu vor mai putea fi unul, ca nu va mai fi el sursa fericirii ei.
- Da-mi... doar da-mi putin timp de gandire. Soptise ea ascunzandu-si capul in pieptul lui.
Baiatul rasufla usurat, caci inca mai exista speranta. O imbratisă strans sarutandu-i crestetul capului dragastos. Si-ar fi dorit ca acel moment sa nu se termine niciodata. Sa o tina langa el pentru vesnicie.
Chiar daca nu-si dorea, Melody se desprinse din bratele lui scotand din buzunar o bucatica de hartie alba pe care i-o inmana lui Christian.
- Suna-ma oricand ai timp.
Il lua prin surprindere plasandu-i un sarut pe buze, sarut pe care el il prelungi. Fata parasi cafeneaua cocheta imediat grabindu-se spre casa. Voia sa-si puna ordine printre ganduri, sa gaseasca un raspuns la necazul in care se afla.
Christian lua loc din nou la masa privind pierdut in ceasca de cafea. Spera din tot sufletul ca ea sa-l aleaga pe el. Ceea ce il facuse Melody sa simta, nu reusise nimeni in toata viata lui. Era speciala pentru el si nu avea sa renunte cu una cu doua la ea. Avea sa lupte pana la capat pentru ei, pentru dragostea lor. N-avea sa uite niciodata clipele petrecute impreuna. Se putea oare sa simta cineva o dragoste atat de puternica?
O clipa mai tarziu, cineva i se alatura, asezandu-se pe scaunul din-naintea lui. Nu ii daduse prea multa importanta deabea dupa ce persoana necunoscuta isi drese glasul puternic readucandu-l cu picioarele pe pamant. S-au privit ciudat pret de cateva secunde, necunoscutul luand cuvantul, caci Christian nu se simtea in stare sa-l intrebe cine e si ce treaba are cu el.
- Tu trebuie sa fii Christian, nu-i asa? intrebă necunoscutul schitand un zambet calm.
- De unde imi sti numele? Cine esti tu? se deranja sa intrebe oarecum curios.
- Melody mi-a povestit multe despre tine. Stii, Melody, fata care te-a sarutat cu putin timp in urma. Eu sunt Lance. Iubitul ei. Replica acesta, punand accent pe ultimele doua cuvinte.
Christian facu ochii mari cat cepele ca mai tarziu privirea sa i se intunece.
- Stai calm, nu am de gand sa ma cert cu tine pentru ea. Nu am vazut-o pe Melody atat de fericita cum e in preajma ta, niciodata. Vreau ca ea sa fie fericita. In lipsa ei.. eu.. am cunoscut pe cineva. Putem spune ca ne aflam in aceeasi situatie. Ironic nu? rase fortat incercand sa destinda atmosfera. Ideea e ca sunteti liberi sa fiti fericiti impreuna.
- Chiar..
- Dar fii atent! Daca o s-o ranesti vreodata pe Melody, te voi urmari si-n gaura de sarpe. Continua el serios fara a-i da sansa baiatului sa spuna ceva.
Fata i se lumina de bucurie. Sufletul sau parca reinviase, iar acum statea sa explodeze. Ii lua mana lui Lance jurandu-i pe viata lui ca nu va indrazni s-o raneasca pe Melody niciodata.
Baietii au hotarat sa tina legatura, Christian plecand imediat spre locuinta iubitei sale pentru a-i da vestea.
Suna emotionat la usa, inainte afisandu-i-se o femeie de varsta mijlocie ce se dovedea a fi mama fetei. Femeia il pofti inauntru spunandu-i unde e camera fiicei sale parca stiind ce va urma. Baiatul n-a mai stat pe ganduri si a fugit sus, dand buzna in camera ei cand tocmai se pregatea sa intre in baie. Fata ramase pe loc privindu-l confuza. Se napusti asupra ei cuprinzandu-i trupul micut si firav intr-o imbratisare.
- Melody.. am.. am vorbit cu Lance. Iubito, putem fi impreuna. El.. el a cunoscut pe cineva. Ar vrea ca tu sa fi fericita. Ii spuse printre gafaieli din pricina efortului depus pentru a ajunge acolo.
- T-tu vorbesti serios? Adica, serios? Nu visez, nu-i asa? Spune-mi ca nu visez. Replica ea mangaindu-i obrajii rositi.
- Nu visezi, iubito. Ii raspunse el zambindu-i afectuos.
- Dumnezeule, nici nu ai idee cat de fericita sunt sa te am.
- Te iubesc, printesa! Zise el inainte sa-i cuprinda buzele intr-un sarut pasional.
- Si eu, oh dulcele meu pacat."

Tadaaaam.. stiu ca am spus "fragment" dar nu e vina mea. :))
In orice caz, sper sa va placa ideea. Mie imi place. Imi pare rau insa ca n-am avut/ nu am inspiratie decat pentru sfarsit. Eh.. se mai intampla si d-astea, presupun.
Oh.. si puteti alege unul dintre cele doua titluri. Numele personajelor de asemenea, le puteti schimba. V-am pupat, see ya!

Idei pentru povesti 《open》Where stories live. Discover now