Vytvoření kruhu

1.5K 50 1
                                    


Proč vytvářet kruh?

Hlavním důvodem, proč vytvářím kruh je to, že kruh slouží jako taková ochrana před vnějšími energetickými vlivy. Většina lidí také vytváří kruh k tomu, aby tak zabránili zlým entitám. Každopádně kruh je obecně velká ochranná bariéra.

Kdy vytvářím kruh?

Při věštění, aby mi vnější energie neohrozily výklad

Při provádění kouzel- nechci, aby se do mého kouzla připletly špatné energie, které tam nechci a mou práci by tak mohli ohrozit

Při meditaci- nechci, aby moje meditace byla rušena entitami a taky opět pro energii.

METODY JAK VYTVOŘIT KRUH

Vizualizace

Tohle je snad nejlehčí způsob vytvoření kruhu. Prostě si budete představovat, jak kolem vás vytváříte ochranný kruh. Můžete si pomoci u rukami nebo hůlkou kterou označíte kruh. Nemusí být pro začátečníky tak silný, jako fyzický kruh, pokud někdo neumí ještě dobře pracovat s vizualizací.

Pomocí soli

Pouhým posypáním soli po směru hodinových ručiček vytvoříte kolem sebe silnou bariéru. Při sypání soli si představujte, že se uzavíráte do silné bariéry, která vás ochrání.

Pokud pracujete venku, snažte se soli vyhnout, sůl ničí rostliny.

Vyčištění pokoje

Pokud teprve začínáte a nemáte prostor pro to vytvářet kruh, tak vám bude stačit vyčištění prostoru pomocí vonných tyčinek nebo vykuřovadel. Taky pomocí tance, zpěvu a poslechu pozitivních písní. Můžete pro váš prostor taky použít postřikovač vody smíchané se solí.

Závěr

Pokud vytvoříte kruh, už z něj neodcházejte po dobu celého rituálu! Na konci pomocí vizualizace kruh otevřete. 

Book of ShadowsWhere stories live. Discover now