Manifestace

2.9K 118 1
                                    

Manifestace je spojená se zákonem přitažlivosti. Pokud o tomhle chcete vědět více, stačí se podívat na youtube na dokument Tajemství, kde je dost dobře dopodrobna popsané, jak tohle celé funguje.

Manifestace je přivolání věcí do vašeho života pomocí mysli.

A jak na to?

VIZUALIZACE

Musíte si vizualizovat věci, kterých chcete dosáhnout ve své mysli, tak jako kdybyste je už dávno měli.

DĚLEJTE VŠE PRO TO, ABY SE VAŠE CÍLE SPLNILY.

Manifestace bohužel neudělá všechnu práci za vás, ale pomůže vám dostat to, co chcete. Proto, budete muset pro váš cíl udělat i něco vy sami, protože nic vám jen tak nespadne do klína.

Pokud chcete přivolat lásku, tak nemůžete čekat, že vám jen tak někdo zazvoní na dům a bude čekat před dveřmi. Budete muset chodit mezi lidi, nebo se dokonce zaregistrovat na seznamce.

Pokud budete chtít například dostat vaši vysněnou práci, budete muset napsat nebo odpovědět na inzerát, jít na pohovor a tak dále. Nikdo vám nedá práci jen tak.

A takhle to je se vším.

VĚŘTE PROCESU.

Když nebudete plně věřit tomu, že se to stane, tak se to nestane. Jednoduché.

Vaše myšlenky 24/7 posílají do astrálního světa energie a ty se vám pak jako bumerang vrátí zpět do života. Takže pokud si budete říkat, že to nezvládnete, že to stejně nevyjde a tak dále, tak máte pravdu, nevyjde to.

BUĎTE VDĚČNÍ

Pokud nebudete vděční za to, co máte už teď, nebudete vděční ani v budoucnu, když toho budete mít víc. Vděčnost mimo jiné vytváří velmi silnou pozitivní energii.

Book of ShadowsWhere stories live. Discover now