Nový začiatok🙄

17 2 0
                                    

Brooklyn:
,,Aaaach, zasa Pondelok" vzdychnem si a vydám sa smer kuchyňa. Tam už na mňa čaká moja mamka. ,,Dobré ránko Brookie, ako si sa vyspinkal??" spýtala sa ma. ,,Ahoj mami vyspal som sa dobre."Ona sa na mňa usmiala a dala mi pusu na čelo. Potom som sa naraňajkoval a išiel som urobiť rannú hygienu, prezliecť sa a dal som si na seba toto:

Keď som sa obliekol, tak som zbehol dole po schodoch, pozdravil som mamku, ktorá sa už chystala do práce, že už odchádzam, no než som sa stačil pohnúť z miesta, tak ma zastavila mamina ruka: ,, Brookie, nechceš aby som ťa zaniesla do školy?"  Než ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keď som sa obliekol, tak som zbehol dole po schodoch, pozdravil som mamku, ktorá sa už chystala do práce, že už odchádzam, no než som sa stačil pohnúť z miesta, tak ma zastavila mamina ruka: ,, Brookie, nechceš aby som ťa zaniesla do školy?"  Než som stihol niečo namietnuť, už ma držala za ruku, a ťahala ma smer auto. Ak som to ešte na začiatku nespomínal, tak to spomeniem teraz. Nedávno sme sa s mojou mamkou presťahovali sem, do Londýna, pretože na mojej predošlej škole ma šikanovali. Všetkým som tvrdil, že ma šikanujú preto, pretože som sa dosť učil a mal stále dobré známky( je to tak aj teraz), ale tak to naozaj nebolo. V škole ma šikanovali kvôli mojej orientácii, takže už si môžte domyslieť, aká to je. Ak vám to ešte ale stále nedoplo, som gay. Nikto to nevedel, teda až do doby, keď som to raz povedal môjmu najlepšiemu kamarátovi a on to všetkým vykecal. Vtedy tá šikana začala. A od vtedy som to nikomu už nepovedal. Ja viem, mala by o tom vedieť aspoň moja mamka, ale ja sa jej to proste bojím povedať. Neviem, ako by zareagovala. Takže sa jej to chystám povedať až vtedy, keď už budem mať priateľa a povieme jej to spolu. Teda, ak nejakého budem mať. Takže asi ste pochopili, že dneska je to môj úplne prvý deň na novej škole. Som z toho nervózny a zároveň šťastný. Vystúpil som pred školou, pozdravil som mamke a vydal sa do tej obrovskej budovy, kde na mňa niekde uprostred nej čaká riaditeľ v riaditeľni. Ale kde, to sám neviem....... Mám pocit, že už tu blúdim celú večnosť! Pomaly si idem po chodbe a zrazu.....

______________________________________

Čauko, dlho sme sa nepočuli, je tak? Áno, ja viem, kým som sa dokopala k jej napísaniu, trvalo to dosť dlho, ale dnes som mala teóriu a tak ma to napadlo dopísať. Tak si ju užite a vidíme sa. Zatiaľ ADIÓS!
#ZM❤

One Time (Rylyn fanfiction)+(Brandy fanfiction)Where stories live. Discover now