Bölüm 14: Portal -Güncellendi-

66 8 10
                                    

Reverse Falls' da:

Stan üstündeki şaşkınlığı attıktan sonra hemen Ters Stan' in yakasını tuttu. "Çocukları ne hale getirdiğinizin farkında mısınız lan siz!" 

"O veletlere ne olduğu umurumda değil." dedi Ters Stan umursamadan. "Aileleri ölünce başımıza kaldılar zaten. O şeytanı ve onları bir bulayım-"

Ters Stan' in sözünü kesen paralel halinden gelen yumruk olmuştu. Stan de aynı acının biraz daha hafif halini kendi yüzünde de hissetse de sadece yüzünü buruşturmakla yetinmişti. "Yeğenlerime dokunmaya kalkarsan öldürürüm lan seni!"

İki Stan hemen birbirlerini yumruklamaya, karşılarındaki hallerine kendilerinden daha fazla zarar vermeye çalıştılar. İki Ford sessizce kavgayı izliyordu Ters Ford, Ford' un hâlâ yerde olduğunu görünce silahını geri beline yerleştirdi ve ona elini uzattı.

"Kavga etmeden de anlaşabiliriz." dedi uzlaşmacı bir tavırla. Gereksiz kavgaları istemiyordu.

Ford uzattığı eli tutarak ayağa kalktı. "Evet ama kardeşimin yolu bence daha iyi." dedi Ford neşeyle. Ters Ford ne olduğunu soracağı sırada Ford yumruğunu yüzüne geçirdi. Kendi yüzünde de bir sızı hissetse de buna çok tepki vermedi. "Çocuklara en ufak bir zarar bile vermeye asla cesaret etmeyin!" 

Ters Ford geriye düşünce belindeki silah da yere düşmüştü ve Ford iki silahı da eline aldı. 

"Stanley dur!" dedi ve iki Stan de birbirinden ayrıldı. Ford elindeki silahlardan birini kardeşine uzattı. Stan hemen silahı paralel haline doğrulttu.

"Senin şu inek işi silahlarını sevmeye başlıyorum Sixer!." dedi gülerek Stan.

"Dikkatli ol Stanley. Bu silahlar normal silahlardan farklı." dedi Ford uyararak.

"Ne farkı var?" dedi Stan garip silaha bakarken.

"Vurulursan yaşama şansın yok. Anında öldürür, yani dikkat et." 

"Ne! Sen yanında bu silahla mı geziyorsun?"

İki Stan tartışırken Ters Ford yüzüğünü kullanarak ikisinin de elindeki silahları aldı ve onları mavi iplerle bağladı. Ters Stan gülümseyerek kardeşine baktı. "Aferin Sixer. Seninle çok iyi anlaştığımız için çok mutluyum."

"Bende kardeşim. Peki bunlarla ne yapacağız?" dedi Ford paralel hallerine bakarken.

Ters Stan "Bence-" diye lafına başlamıştı ki Ters Ford onu durdurdu.

"Sormadım say. Aklından geçeni tahmin edebiliyorum ama bence işe yararlar. Portalı ne kadar erken yaparsak o kadar iyi. Ne kadar çabuk o kadar iyi, ne kadar geçirirse o kadar deliriyorum."

"Size portal yapımında yardım edeceğimizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz!" diye bağırdı Ford.

"Canınız cehenneme! Size asla yardım etmeyiz ş'r'fsiz p'çler!" diye ardından Stan' de bağırdı.

"İkinizin yardımına ihtiyacımız yok. Sadece birinizin yardımı yeter." dedi Ters Ford sırıtarak ve yüzüğüyle Stan' i saran iplerin daha da sıkılaşıp onu boğmasını sağladı.

"Kes şunu!" diye bağırdı Ford kardeşi nefes alamaya çalışırken. 

Ters Ford, Stan' i boğmayı durdurdu ve iplerini çözerek yerde nefes nefese kalmasına sebep oldu. O sırada kendi kardeşi de öksürüyordu, bunu görmezden gelmeyi deniyordu.

"Stanley! Rahat bırak kardeşimi!" diye tekrar bağırdı Ford çaresizce paralel haline. 

"Portal konusunda bize yardım etmezsen onu öldürürüm ve emin ol bu çok daha fazla acılı olur." dedi soğuk ama kararlı bir sesle. 

Tuhaflıklar Cenneti ve Tuhaflık KardeşleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin