#17

635 52 21
                                    

Ace's PoV
Ξεφυσηξα καθώς την εβαλα να ξαπλώσει στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου της.Δεν είχα ιδέα που είχαν πάει οι υπόλοιποι...δεν τους έβρισκα πουθενά και εκείνη είχε ήδη κοιμηθεί στον καναπέ του τραπεζιού μας.

Έτσι απλά έριξα έναν τόνο νερό στο πρόσωπο μου βαζοντας κυριολεκτικά όλο το κεφάλι μου κάτω από την βρύση του μπάνιου για να ξυπνησω όταν συννειδητοποιησα ότι δεν μπορούσα να βρω πουθενά εδώ κοντά ταξί.

Έτσι απλά πήρα τα κλειδιά του αυτοκινήτου της από την τσάντα της και αφού την εβαλα να ξαπλώσει πήγα και κάθισα στη θέση του οδηγού.

Φόρεσα τη ζώνη μου αλλά λίγο πριν στρίψω τα κλειδιά για να ξεκινήσω το αμάξι συννειδητοποιησα ότι δεν θυμόμουν καθόλου που έμενε...Έπιασα το κινητό της για να βρω την επαφή του αδερφού της αλλά είχε ήδη κλείσει από μπαταρία.

Έγνεψα αρνητικά δίχως να δίνω δεκάρα για την γνώμη των γονιων μου και ξεκίνησα να οδηγω λιγότερο αγχωμένος στον γνωστό για εμένα δρόμο,προς το σπίτι μου.

Οι δρόμοι ήταν άδειοι και τα φανάρια αναβόσβηναν μόνα τους.

Συνήθως όταν οδηγω μόνος μου τέτοιες ώρες μου αρέσει απλά να πατάω το γκάζι όσο περισσότερο γίνεται...Το ξέρω ότι είναι λάθος και ότι δεν πρέπει αλλά...

Θεέ μου είναι γαματο!Απλα ανοίγω τα παράθυρα και νιώθω τον αέρα να δροσίζει ολόκληρο το αμάξι...Πήγαινε το αίσθημα της αδρεναλίνης μου στα ύψη...

Αλλά τώρα πρώτα από όλα δεν ήμουν μόνος μου...και ούτε ήμουν στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσα να βρίσκομαι όσο αφορά το ποτό.

Δεν πρέπει να είχαν περάσει πάνω από έξι εφτά λεπτά όταν την άκουσα να μουρμουρίζει κάτι και χαμήλωσα και άλλο ταχύτητα γυρνώντας να δω τι συνεβαινε.

«Ανακα...Ανακατεύομαι»
Μουρμούρισε κλαψουριζοντας έχοντας ακόμα τα μάτια της κλειστά.

«Σε λίγο φτάνουμε»
Είπα σιγανά προσπαθώντας να την καθησυχάσω καθώς πήγα το χέρι μου προς τα πίσω χαϊδεύοντας το μπράτσο της πρόχειρα όταν σταμάτησα σε ένα φανάρι.

Σούφρωσε τα φρύδια της σαν παιδί γνεφοντας γρήγορα αρνητικά σφίγγοντας την κοιλιά της,με τα μάτια της ακόμα κλειστά.

Πήρα μια βαθιά ανάσα αρχίζοντας να κοιτάω γρήγορα δεξιά και αριστερά στο αμάξι μήπως είχε κάποια άδεια σακούλα έχοντας ακόμα το ένα χέρι μου στο τιμόνι όντας ακόμα σταματημένος.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 15, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

𝘠𝘰𝘶 𝘐𝘯𝘵𝘰𝘹𝘪𝘤𝘢𝘵𝘦 𝘮𝘦Where stories live. Discover now