1

21.2K 91 299
                                    

Medyada bölüm şarkısı:)

Merhaba ben Açelya Arslan bana mazoşist ve sadist derler her neyse bu konuda kesinlikle haklılar ama siktir ben şuan bara gidiyorum evet sabah sabah bir bar olmaz genellikle ama
arkadaşım sayesinde kendisi bar sahibi olduğundan rahatım,aslında bizimde barımız var ama abim kesinlikle orda beni rahat bırakmıycağı için arkadaşımın barına gidip takılmam iyi oluyordu. Biraz içki içip kafamı dağıtmak istiyordum ondan sonrada boks kursuna gitmem gerekiyor .

Kendimden kısaca bahsedeyim 22 yaşındayım ailem öldügü günden beri pek normal değilim. Ailem bir ev yangınında öldü cayır cayır yanarak ee şimdi biliyorumki üzülüyorum zannediyosunuz ama öyle değil annemle babamı yakarak abimle biz öldürdük.

Ailem çok normal olmayan insanlardı. Şöyle ki bizi bir odaya tıkıp her gün aç ve susuz okula gönderiyodu ayrıyetten annemle babam her gün bizi kemerle dövüp duruyolardı bizde buna bir çözüm bulduk ve abimle yine tıkadıkları odada bir karar aldık ve annemizle babamızı ateşe verdik.

Her neyse bunları düşündükçe sinirleniyorum o yüzden 5 şarap bardağını kafama diktikten sonra klüpten çıktım. Hemen kursa gitmem gerekiyordu. Bora beni geberticek o geç kalmama kızar ama ben pek takmam aslında ama onunla takılmayı seviyorum. Bu arada bora benim boks kursu hocam.

B: Yine geç kaldın 5dk

A: Saçmalıyosun bora nolucak sanki 5 dk bide yürü git lan hadi derse başlayalım biraz yumruk atalım.

B: Tamam bu sefer beraber boks eldivenleriyle yapıcaz malum bayadır fazla çalışmıyoruz bakalım unutun mu?

A: Asla bu eğlence unutulur mu?

B:Peki başlayalım o zaman.

Tamam anlamadında kafamı salladım ve başlıyoruz ilk yumruklarımda bora bir geriledi ve daha hızlı bakışını attı ve bende daha hızlı başladım ve yüzünüde yumruklamaya başladım oda beni karnımdan yumruk atmasıyla sendelenip iplere yaslandım ve bu sefer daha hızlı gelip boranın üstüne saldırdım derin bir yumruk ve yerde ben gülemeye başlayıp

A:Ben kazandım diye bağırdım.

B: Aferim benim kızıma her zaman daha güçlü ol.

A:Bora bana kızım demeni seviyorum biliyormusun bana iyi hissetiriyosun ve bana güç veriyosun o yüzden teşekkürler arkadaşım.Seni seviyorum.

B: Bende seni açelyam ay yeter bu duygusal anlar şimdi ben çıkıyorum
hadi gel seni de bırakayım eve.

A:Hayır benim küçük bir işim var depo ya bıraksan daha iyi olur.

B:Tamam hadi gidelim.

Bora benim omzuma kolunu atıp çıktık.Hemen beraber arabaya bindik ve beni deponun önüne bırakıp gitti.
Hadi bizde eğleneceğimze bakalım değil mi?
Ah depo da yeraltından biri olan Emir vardı neden aldım depoya hemen söylüyorum emir benim eski sevgilimdi ve beni aldatığı için bende onu katledicem.

A:Evet emirciğim biraz eğleniyim bende ďegilmi çok sıkılırım yoksa.

O sırada telefonum çaldı muhtemelen abim arıyodu açtım;

A:Abi noldu

(Abisi kaan)

K:Noldumu düzgün konuş lan benimle!

A: Off uzatma depodayım noldu?

K:Sabır ya neyse ben eve gelmicem işlerim var holdingte sabah doğru anca gelirim o yüzden kapıyı kilitle ben korumalara söyledim onlarda dikkat etcekler.

A:Tamam abi bende işim bitince gidicem eve zaten yarın görüşürüz o zaman abicim kolay gelsin sana.

K:Tamam abicim sanada kolay gelsin.

A:Saol abi hadi bay.

Derin bir nefes alıp işe başlıyım artık demi yani.

A:ah emir çok büyük hata yaptın beni aldatmakla demek isterdim ama değil haha senden zaten ayrılıcaktım buda bahanem oldu neyse eğlencemize başlıyalım artık.

Emirin ağzı ve bacakları, koları bağlı olduğu için gıkkını çıkartamazdı.
Şimdi elime ilk önce çakıyı aldım ve üstündeki tshirt kestim ve sonra bıçağı köpürcük kemiğine doğru etine bastırıp kesmeye başladım agzındaki bantı çıkarıp bağrışını dinlemeye başladım evet bu benim hoşuma gidiyo.
Elime çivili tahtayı alıp yüzünün derisine batırdım sonra bacaklarınada aynı şekilde uyguladım
Bu seferde baltayı alıp kollarını kestim iyice can çekiştiğini artık bilinci kapınıyodu son olarakta adamalara bağırıp sıcak su kazanında pişmesini izledim en son kemikleri kaldığında adamlarıma köpeklere attın dedim.

Artık çok yoruldum ve eve gidip duş alıp uyumak istiyorum o yüzden hemen arabamın gazına basıp 5dk evin önüne geldim mutfaktan bir bıçak alıp yukarı çıktım odama girer girmez çantamı yatağın üstüne fırlatım ve banyoya geçtim soyunup küvete uzandığımda kemiklerim derince bir rahatladı ama benim kendime zarar vermem lazımdı yoksa aklımı oynatıcak gibi oluyordum hemen mutfaktan aldıgım bıçagı karnıma sapladım o kadar iyi geliyodu ki sanki sinirlerim yatışıyo ve dünya duruyodu.

Kestiğim yarayı sıcak suda derinleşmişti ama bu önemli değildi hatta güzel bile denebilirdi o kadar iyi geliyoduki artık duştan çıkmam gerektiğini anlayınca hemen havluya sarınıp dolabıma yöneldim ve iç çamaşırımı ve kıyafetlerimide aldıktan sonra ilk önce yaramı sarıp kapatım zira abim görürse kıyamet kopacagından eminim.

Ben annemle babamdan sonra böyle olmuştum kendi sinirlerim yatışmayınca ben son çareyi kendime zarar vermek ve insanlara zarar vermekle geçtiģini anladım bunu yaptığım bi gün çok fazla kan kaybettiğim için hastanelik olmuştum abim o günden sonra piskolağa götürüyordu piskalog bunun kendimde bitirecegimi söyledi bi kaç sinir ilacı ve uyku hapı verdi ama onları içmeyip çöpe atıyorum haplar bana iyi gelmiyodu anca uyku getirmekten başka bir boka yaramıyo o yüzden bende abimden gizli içmiyorum .

Artık iç çamaşırlarımı ve pijamalarımı giyip geceye gözlerimi
yumdum.

Merhaba okuycularım
kitabıma ne zaman başladığnızın tarihini yorumlara atarsanız sevinirim;))

SON KEZNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ