Ik mag in mijn......

302 1 0
                                    

Ondanks dat alle ramen openstonden was het warm in het klaslokaal. Lisa keek uit het raam naar de donkere wolken van het naderend onweer en toen voor de zoveelste keer weer naar de klok. Nog 5 minuten en dan zou deze vreselijke les voorbij zijn. Ze had sowieso altijd al een hekel aan wiskunde maar vandaag was het nog een tandje erger.

Sinds halverwege de les moest Lisa al ontzettend nodig plassen en zat ze stijf met haar benen over elkaar op haar stoel heen en weer te schuiven. Zo'n 10 minuten geleden had ze nog aan mevrouw v.d. Staar gevraagd of ze naar het toilet mocht maar die had gezegd dat ze nog maar even moest wachten totdat de les voorbij was.
Na wat een eeuwigheid leek ging eindelijk de bel. Zo snel ze kon stond Lisa op. Even moest ze haar benen kruisen en voorover buigen om te voorkomen dat ze hier midden in de klas in d'r broek zou plassen. Bij de deur van het lokaal kwam ze Carmen haar vriendin tegen. Kom gauw "Lies" riep Carmen, het gaat zo regen en onweren. Ja goed zei Lisa, maar ik moet eerst heel nodig plassen. Als ik nu niet ga dan haal ik thuis niet en doe ik het in m'n broek.
Geen tijd zei Carmen streng. Je houdt het nog maar even op anders regenen we zo meteen zeiknat! Lisa keek nog eens via de deur door het klaslokaal naar buiten. Carmen had gelijk. De lucht was donker en grijs en het kon ieder moment gaan regenen.
Zo snel ze kon liep Lisa met kleine pasjes, om de controle over haar blaas niet te verliezen, achter Carmen aan naar het fietsenhok, ze deden hun tassen achterop en haalde de fietsen van het slot en reden zo snel ze konden het schoolplein af rechtsaf de straat op.
Nog geen twee straten verder voelde ze de eerst regendruppels die al snel over gingen in een stortbui. Ook dat nog dacht Lisa, ze kon bijna niet meer fietsen zo nodig moest ze plassen. En nu regende ze ook nog eens zeiknat. Haar blonde haren hingen in slierten langs haar gezicht. Binnen de kortste keren plakte haar doorweekte witte t shirt aan haar lichaam en scheen haar witte behaatje door de stof heen. Haar lange slanke benen werden nat en glommen van de regen. En zelfs de voorkant van haar korte spijkerbroekje begon al nat te regenen.
Even verderop moest Carmen afslaan om verder naar haar huis te fietsen. "Doei schat" riep Carmen haar na, "je ziet er lekker nat uit!" "Nee jij ziet er lekker uit" wist Lisa nog uit te brengen en fietste in d'r eentje verder. De druk op haar blaas was inmiddels zo groot dat ze er bijna zeker van was dat ze het niet droog zou kunnen houden totdat ze thuis was. Het laatste stukje alleen naar huis was meestal makkelijk omdat hier de weg een beetje naar beneden liep een heuveltje af. Als je genoeg vaart had hoefde je bijna niet trappen. Als vanzelf begon haar fiets wat snelheid te winnen en Lisa stopte met trappen en ontspande zich. Op dat moment voelde Lisa een warm straaltje tussen haar benen lopen en werden haar slipje en korte spijkerbroekje een beetje nat. Van schrik remde Lisa. "Shit" dacht ze, ik plas in m'n broek. Met haar fiets tussen haar benen stond ze stil aan de rand van de weg in de nog steeds stromende regen. Ze bekeek zich zelf even. Haar doorweekte t shirt, haar spijkerbroekje nat van de regen en tussen haar benen een nat plekje van wat er daar net gebeurde en als laatste haar witte, lage ""all-stars" die ook doorregend waren. En alsof alle natte kleding nog niet genoeg was moest ze nog steeds ontzettend nodig plassen. Ze keek om zich heen maar nergens was een beschut plekje waar ze, uit het zicht, even kon gaan zitten plassen dus besloot ze om toch maar verder te fietsen. Gelukkig ging het nog steeds bergafwaarts en kon ze zich toen ze wat vaart had weer uit laten rijden. Ze ontspande zich weer even maar ook nu weer kon ze het niet ophouden en begon ze weer in haar broek te plassen. En deze keer kon ze het echt niet meer ophouden. Terwijl ze steeds sneller naar beneden reed gaf Lisa het op. De rest van m'n kleren zijn toch al nat dus of ik nu wel of niet in m'n broek plas maakt niet meer uit dacht ze bij zichzelf. Eerst voelde ze de warme natheid van tussen haar benen naar achter lopen waardoor haar slipje en spijkerbroekje tot halverwege haar billen nat werden. Daarna begon het in twee stroompjes langs haar benen te lopen terwijl ze zich roerloos op haar fiets de heuvel af liet rijden. Het was onderaan de heuvel, vlakbij haar huis, dat ze weer controle kreeg over haar blaas en kon ze stoppen met in haar broek plassen.
Bij haar huis aangekomen zette ze haar fiets in de schuur en liep door de tuin naar de achterdeur. Haar moeder stond al op haar te wachten. "Ach schatje" zei haar moeder, je ziet er uit als een verzopen katje. Ben je door die regen naar huis komen fietsen? Had niet even op school kunnen wachten? Blijf even hier op de mat staan zei haar moeder en doe vast je schoenen uit dan zal ik een handdoek voor je pakken. Hier, zei ze toen ze terugkwam, droog je zelf een beetje af en ga dan even lekker warm douchen straks vat je nog koud in die natte kleren. En vergeet niet je benen en voeten af te drogen riep ze Lisa nog na terwijl ze de keuken in liep, zelfs je broek is drijfnat geregend. Het lijkt wel of je in je broek hebt geplast voegde ze er lachend aan toe. Ze moest eens weten dacht Lisa zonder iets te zeggen.
Lisa deed haar best om zich zo goed mogelijk af te drogen met haar kleren aan en liep door de keuken en de woonkamer naar de trap naar boven. Ondanks dat ze haar best had gedaan om zich goed af te drogen druppelde het nog tussen haar benen en liet ze een spoortje van voetstappen op het lichte parket van de woonkamer achter. Boven dook ze gelijk de badkamer in en begon zich uit te kleden. Het plakkerige natte t shirt ging met moeite over haar hoofd. Daarna deed ze haar behaatje uit. Lisa kneep even in de vulling van d'r behaatje en een klein straaltje vocht liep in de wastafel waar ze 'm boven hield. Met haar bovenlichaam helemaal bloot begon ze haar korte spijkerbroekje uit te trekken. Gelukkig ging deze gemakkelijk uit. Met haar spijkerbroek op de grond tussen haar voeten stond ze nog alleen in haar licht blauwe slipje en bekeek zich zelf in de spiegel. Haar onderbroekje was aan de voorkant bijna tot aan aan de bovenkant nat. Ze draaide zich half om voor de spiegel en keek over haar schouder naar de achteren. De achterkant van haar broekje was tot halverwege haar billen donker gekleurd van de nattigheid. Lisa draaide zich weer om en liet haar rechterhand tussen haar benen glijden. Het natte katoen voelde een beetje koud. Maar op een rare manier ook wel lekker. En zo begon ze zich zelf te strelen. Het schuiven van de natte stof van haar slipje over haar schaamlippen wond haar langzaam maar zeker op. Ze drukte de voorkant van haar slipje een beetje naar binnen en raakte daar haar meest gevoelige plekje. Het voelde heerlijk om op die manier te vingeren. Het duurde dan ook niet lang totdat ze voelde ze klaar zou komen. Met het het naderende orgasme kreeg ze, zoals al veel vaker ervaren had, de aandrang om te plassen. Normaal gesproken hield ze zich in maar deze keer besloot ze anders. M'n slipje is toch al nat dacht ze bij zichzelf. Ze ontspande haar blaas en voelde haar broekje weer warm en natter worden. Een klein straaltje liep langs haar vingers en druppelde op  het spijkerbroekje wat nog tussen haar benen op de grond lag. Lisa was nu zo opgewonden dat ze nog maar één ding wilde, klaarkomen. Met haar hand in haar slipje en haar wijsvinger op haar clitje kwam ze klaar. Zo heftig als ze nog nooit was klaar. Haar lichaam schokte en haar benen leken van rubber te worden. Met haar hand nog tussen haar benen liet ze zich op haar knieën zakken. 
Na wat eeuwigheid leek kwam Lisa weer tot zichzelf. Snel spoelde ze haar slipje en spijkerbroekje uit onder de kraan en hing ze te drogen over de wasmand en stapte daarna zelf onder de douche. Toen ze een kwartiertje later weer schoon en droog beneden kwam zat haar moeder voor haar klaar met een kopje thee.

PlassebroekjeWhere stories live. Discover now