BEASLOOVE (EYLÜL SANCAKTAR) 2

464 6 2
                                    


-BU BÖLÜM 18.11.2020 TARİHİNDE DÜZENLENMİŞTİR-

YORUM :

Eylül ablanın kalemine aşığım diyebilirim. Burada yazdığı her şeyi ama her şeyi okuyorum hatta vaktim olsa birkaç kez daha okumak isterim.

Gelelim kitabımıza. MIA BELLA ❤️🥳🌸Ilk Mia adlı kitabının yukarılarda yorumu var zaten 🙆🏻 buna Mia'nın ikinci kitabı gözüyle bakıyorum ve belli bir sırası yok galiba ama size Mia'dan başlamanızı öneririm.

Mia klasik bir mafya hikayesi değildi ama Mia Bella hiç hiç öyle değil. Burada daha çok aşk okuyoruz. Mia'da da bolca aşk vardı ama orada çocuklar, kalabalık bir ev ve bol mafya işi vardı. Franco da birazcık soğuk nevaleydi (üzgünüm aşkım öylesin 🙈) ama bu kitaptaki Franco'nun kuzeni Tony harika bir aşık.

Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama Franco gibi birine aşık olmak istemezdim (belki de aşık olmak istediğimi söylemişimdir ama büyüdüm galiba öyle dediysem 🤭) ama Tony ah Tony içim eriyor sana. Nasıl güzel seviyor nasıl adanmış biriydi öyle yaaa 🙈😍

Barbara da Mia'nın en yakın arkadaşı. Bu ikili tahmin edeceğiniz veya bildiğiniz gibi Mia sayesinde tanışıyor ve mükemmel bir aşk başlıyor.

En sevmediğim olaylarla karşı karşıya kalıyorum bu kitapta ama yazarcığım için okudum valla (olan kötü olaylar. En sevmediğim durum yani 😁).

Ufak bir olumsuz eleştirim de var. Ama bunun nedenini az çok biliyorum yine de sizi bilgilendirmek amaçlı yazayım dedim. Sonu çok kısa geldi bana ve birçok kişiye. Daha fazla şey yazılabilirdi ki Eylül abla yazardı ama eğitim hayatı vs. çok yapamadı bunu. Umarım ileride hayatı/mız normale döner de düzenleme yapıp uzatır finali. Ama galiba özel bölüm yayınlayacakmış. O da olur 🤭 yeter ki daha çok okuyalım 🥳🙈

Nasıl anlatsam daha fazla bilmiyorum arkadaşlar sürekli övesim var. Kitaba dair daha fazla şey söylemeyi hiç uygun görmedim bu zamana kadar çünkü ben en ufak şeyden etkilenip kitaptan soğuyabiliyorum. Size sadece koşup okumanızı önerebilirim. 🥳❤️

NOT 1 : MIA (ilk kitap şu an önerdiğim değil yani) BELLİ ARALIKLARLA YAYINDAN KALKIYOR VE YAZARIMIZ BAŞKA KİTAPLARINI YAYINA KOYUYOR. ÇALINMA ÖNLEMİYDİ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM. (05.11.2020 tarihindeyiz şu an) 1 HAFTA DAHA YAYINDA OLACAKMIŞ 🥳 UZUN BİR SÜRE KOŞUN VE BİTİRİN DERİM.

NOT 2 : BUNU YENİ GÖRÜYORUM CANIM YAZARIM ÖNERİLERİMİ PROFİLİNDE "KİTAP ÖNERİLERİ" ADLI BAŞLIKTA SABİTLEMİŞ. GÖRÜNCE AŞIRI SEVİNDİM VE TEŞEKKÜRLER DEMEK İSTİYORUM BURADAN ❤️😍🥳 beasloove


TANITIM : 

Cosa Nostra'nın en güçlü ailelerinden biri olan Adalfierilerin ikinci adamı Tony Adalfieri, her zamanki aile yemeklerinden birine katıldığında Barbara Spencer'la karşılaşır. Altın sarısı saçları ve masmavi gözleriyle oldukça dikkatini çeken genç kızın ilgi dolu bakışlarıyla karşılaşınca, onu çok rahat bir şekilde etkisi altına alacağını düşünür. Fakat işler hiç de tahmin ettiği gibi olmaz. Tony bu sefer sert kayaya toslamıştır. Aynı şekilde Barbara da...--*--Barbara yattığı yerde yavaş yavaş dönmeye başlarken uyku mahmuru bir haldeydi ve planlamadığı bir saatte neden uyanmış olabileceğini sorguluyordu. Fakat yüzünü pencereye doğru döndüğünde, gözleri aniden kocaman oldu ve dudaklarından dehşet dolu bir nida döküldü. Yatağında korkuyla zıplarken, pencerenin önünde gayet rahat bir ifadeyle oturan adama bakmaya başladı inanamaz gözlerle. Kalbi öylesine güçlü bir tempoyla atıyordu ki, o an olduğu yerde yığılıp kalmaktan korktu.Tony, elindeki metalik çakmağın kapağını mütemadiyen açıp kapatırken, korkudan dehşete düşmüş kızı izliyordu büyük bir keyifle. Nihayet çakmağı cebine yerleştirip, bacak bacak üstüne attıktan sonra tehlikeli bir gülüşle konuşmaya başladı:"Seninle yeniden karşılaşmak çok güzel mia bella..."




Şeker'den ÖnerilerWhere stories live. Discover now