BEEYZZ

1.9K 20 8
                                    


KİTAP OLUYOR

-Bu bölüm 9.11.2021 tarihinde düzenlenmiştir.

SELAM!

Birkaç güncelleme yazmaya geldim. Vurdu ve Aşk! çoğumuz için özel bir kitap ve bunu biraz geç de olsa duyurmak istedim! Güzelliğimiz Ephesus Yayınları ile kitap oluyor. beeyzz Yazarımız zaten duyurdu ama ben burayı da güncellemek istedim. Elime almak için sabırsızlanıyorum bir an önce gelsin! ❤️😍

Vurdu ve AŞK!

YORUMUM :

Ah Sinan 😍! Asla seni tam olarak kavrayamadım. Şu hani bazı ünlülerin seveni olduğu kadar yerden yere vuranı da vardır ya hah! Sinan öyle biri. Sevenleri onu çok yüceltiyor (abarttığım kadar var mı var ama...). Ve sevmeyenleri (kıskananlar derneği olarak anıyorum bu kısmı. Semihcim selamlar 🖐️) öyle bir yermeye çalışıyor ki adam mükemmel mi değil mi anlayamadım yani. Ama ben kendimce kusursuz kusurları olan mükemmel adam olarak tanımlamayı tercih ediyorum.

Her neyseeee gelelim çatlak İdilimize. Sinan ne kadar ağır başlı, sinirli, mükemmel ise İdil de bir o kadar çatlak, sakin, alınmasın ama bazı anlarda korkak ve bir o kadar şeker bir kız. Ve ve ve de bir o kadar ben 😂 😂. Kendimi okuduğum kendimi bulduğum karakterleri genelde sevmem. Ama Beyza çok güzel işlemiş karakterleri ki sevmemek elde değil İdil'i.

Karakterleri kısaca tanıttım ve şimdi genel olarak kitaba gelelim. Yani kitabın yazarı Beşiktaşlı olsa bu kadar güzel yazar mıydı bilmiyorum. Kitap tam bir Beşiktaş, Aşk ve Aksiyon üzerine yazılmış mükemmel bir kurgu. Bitmiş olmasına o kadar üzüldüm ki gerçekten boşlukta gibiyim. Yani çok alışmıştım hele ki ortalarda daha da iyi oldu kurgu.

Başları birazcık unuttuğumu düşündüğüm için tekrar okumayı istiyorum ama o kadar yoğunum ki yorum bile yazmaya zor vakit ayırdım şu an...

Son olarak ; Beyza, çok teşekkür ederim. Bu güzel hikayeyi yazdığın için. Çok eğlenceli ve tadını damağımda bırakan bir kitaptı. Bu yolda devam etmen dileğiyle sevgiler...

TANITIM: 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

TANITIM: 

Sinan Tümer; başarılı, insanın içini eriten ses tonu ve kusursuz diksiyonu olan bir spor spikeridir. Yurt dışında çalıştığı kanalda Beşiktaş'ına laf ettiği için canlı yayına gelen konuğuna kafa atıp, istifa eder ve Türkiye'ye dönmeye karar verir.

Bütün spor camiası şerefli davranışıyla onu bu dünyaya kabul etmeye hazırken; aynı şeyi abisi, yengesi ve yeğeninin bakıcısı başarabilecek miydi?










Şeker'den ÖnerilerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin