Bölüm 4

4.2K 247 161
                                    

Önce bir yıldıza basalım mı?

⭐️Keyifle okuyun⭐️

Selim ayağa kalktı ve gördüğü kadına sarıldı.İkisinin de yüzünde sıcacık bir tebessüm vardı."Senin burada ne işin var?" diye sordu hâlâ kim olduğunu bilmediğim kadına.Ben masada sessiz sedasız otururken onlar ayaküstü konuşmaya başladılar.

Sonra kadının gözleri bana değdi ve "Bu güzel hanım da kim?Sevgilin mi diye soracağım ama seni bu zamana kadar kimseyle duymadığımız görmediğimiz için sormuyorum Selim'cim."

Sevgilisi değildi.

Anladığım kadarıyla arkadaşlardı.Hafifledim..Kalbimin üstünden tonlarca yük kalktı sanki.Selim'in bakışları bana kaydı.

Bugüne kadar bana hiç bu böylesi güzel baktığını hatırlamıyordum.Sanki sevgilisi olmamı istermiş gibi baktı.Sanki sorunun cevabına evet sevgilim demek istermiş gibi..

Dudağı yukarı doğru kıvrıldı."Yok sevgilim değil ama benim için değerli biri."

Komşumun kızı demedi.Arkadaşımın kardeşi demedi.Yanımda staj yapan avukatlardan biri demedi.

"Benim için değerli biri" dedi.

Hiçbir zaman böyle hissettirmemişti bana.Ne zaman bir araya gelsek tartışacak bir şeyler buluyorduk.Küçükken çok kavga ederdik.Ben ona "Sen çirkinsin sarışınlar daha yakışıklı" derdim o da bana "senin gözlerin şaşı yanlış görüyorsun büyüyüncede böyle kalacaksın."derdi.

Onun için değerliydim.

Kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissettim.Kalbim yerinden çıkacak ve Selim'in avuçlarına konacak..

Kadın elini uzattı."Merhaba tatlım ben Seda.Bu yakışıklının üniversiteden arkadaşıyım."Samimiydi.Negatif elektrik almadım.

Ben de elimi uzatıp adımı söyledim.Selim araya girdi."Almira da bizim gibi avukat."dedi."Çiçeği burnunda daha.."

Seda Hanım gülümseyip "Öyle mi?Sen avukat Almira avukat oh ne güzel."dedi.Sanırım aklından geçenleri hemen dışa vuruyordu.

Selim "Sedaaa.." diye uyardı isminin üstüne basa basa.Kadınla bir süre daha konuştular.Selim masaya davet etti ama arkadaşları ile geldiğini,ayıp olacağını söyleyip vedalaştıktan sonra yanımızdan ayrıldı.

Ben körili tavuk,az makarna ve yanına yeşil salata söylemiştim Selim de biftek.Yemeğimizi bir süre sessizlik içinde yedik.Sonra gündelik şeylerden konuşmaya başladık.Onunla ilk defa başbaşa yemek yiyordum.O yüzden biraz tedirgindim.Yıllardır tanıyordum onu ama ona aşık olduktan sonra onunla olduğum her an,yaptığım her şey daha farklı geliyordu gözüme.

Yemeğimizi yedikten sonra Selim hesabı ödedi ve kalktık.Ceketime uzandım ve yanımdaki sandalyeden aldım.Tam giyeceğim zaman Selim elimden aldı ve kendi giymem için tuttu.Aslında kibar biri değildi.Yani ben hiç görmemiştim o yüzden şaşırdım.

Almira (KPSS arası verildi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin