İSPANYA MADRİD HIRSIZLIĞI

11 2 0
                                    

Arkadaşlar uzun bir zamandır bölüm gelmiyordu ama artık yeni bölüm geldi.❤

Evet bugün İspanya'ya tatile gidiceğiz. Orada biraz eğleneceğiz umarım. Aaaa çok gerginim.Genellikle arkadaşlarım hep bana yardım eder ama şimdi edemiyor. Ne yapacağım? Ya yapamazsam? Aaa kafamı dağıtmayım. Başaracağım.  Çünkü ben bugün Madrid'e gideceğim. Madrid İspanya'nın başkenti ve Madrid bölgesinin yönetim merkezi. İber Yarımadasının merkezinde yer alan kent, İstanbul, Londra, Berlin ve Paris'ten sonra en kalabalık beşinci kentdir. Peki ben nereye gideceğim. Bir elmas çalmak için Madrid'in biraz dışına çıkıp eğlenelim. Çok da uzak bir yer değildi Noche Calle. Yani Gece Mahallesi bence oldukça zengin bir mahalle. Neredeyse  Noche Calle' de yaşayanların %50'si zengin. Yani bence dünyanın en zengin yeri. Ama bence ben kimi soysam başarılı olurum. Yani ben Noche Calle' ye gidersem en iyi hırsız olurum. Neden mi? Çünkü orada olan Lady Lana Matder'in evini soyacağım. Neden mi? O Noche Calle 'nin belediye başkanı Bay George Askıngk' in kızı. Yani dogal olarak oda zengin oluyor. Aslında onlar için üzülüyorum ama bunu da yapmam gerekiyor. Yoksa para kazanamam! Aaa size isterseniz çalacağım şeyi göstereyim.

Yani gayet güzel bit altın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yani gayet güzel bit altın. Tabi ki mavi bir altın gibi ama aslında normal bir altın. Ama onu özel kılan şey onun sahibi. Yani Madrid Belediye Başkanı Bay José Liis Martinez- Almeida. Adı biraz uzun ama bence ondan çalacağım şey onu biraz daha merak uyandırıcı kılıyor. Eee 2019'dan beri  başkan diye biliyorum. Tabi ki çalamk kolay olmayacak.Neden mi? Eğer onun altınını çalacak isem kesinlikle esnek olmam lazım. Çünkü 210 derece sıcak olan lazerlerden geçmem gerekiyor. Peki lazerleri nasıl geçeceğim? Evet ben lazerleri su ile devre dışı bırakacağım.  Bu iş benim için çocuk oyuncağı. Yani çok kolay. Ama sadece evi nerede bilmiyorum. Belki bana GPS yardım edebilir. Her hırsızın bir GPS'i vardır. GPS VARSA HIRSIZ DA VARDIR!!! DAHA NELER NELER VARDIR BIR HIRSIZIN ELİNDE... Anlatayamayacağım neyse evin GPS konumunu buldum. Eve gizlice girdim. Ama pek kolay olmadı. Çünkü evin nerdeyse 4/3 kameralar ile kaplıydı. Bu tabi ki bir hırsızın sonu anlamına gelen tek şey. Peki ben nasıl atlatacağım? Aaaaaa ben yapamayacağım!

Zatenna:BAŞARISIZ OLMA YOKSA OKULDAN ATILIRSIN!

Cheetah:Gerçekten bırakacak mısın?

Aqua Girl: Bırakacağım. Yani görüşürüz.

Başarı:%0

Başarı Seviyesi %0.00000000000000000

DİAMOND  HIRSIZLARIWhere stories live. Discover now