ALMANYA MÜNİH HIRSIZLIĞI PLANI

12 2 0
                                    

3 2 1 motor! Ben Cheshire. Bugün sizlere bir soygun için en uygun plan nasıl olur anlatacağım. Planınızı yapmadan önce  soygun alanınızı tanımanız gerekli.İşte benim soygun yerim.

Münih:Berlin ve Hamburg'dan sonra Almanya'nın en büyük üçüncü kentidir.Bavyera eyaletinin en büyük şehri ve başkentidir. Avrupa Birliği'nin onikinci en büyük şehridir . Şehir 2017 sayımına göre 1,4 milyon nufüsa sahiptir. Civarındaki nufüsla bu rakam 2,6 milyona ulaşır.

Artık soygunun en önemli kısmına geldik. Soyulacak yer. Bence soygun için en uygun yer banka. Tabi ki. Banka dışında ancak elmas çalabilirsin.İsterseniz bir Zatenna'ya dönelim. Şu an birşey söyleyecekmiş.

"Bu sadece bilgilendirme bölümüdür."

"Teşekkürler."

Banka soyacaksan iceriye kesinlikle muşteri olarak girmelisiniz. Ardından kısa bir süre boyunca pek ortalıkta görünmeyin böylece sizi unuturlar. Sonra kasanın şifresini kolayca aletlerle çözmelisiniz. Daha sonra alabildiğiniz kadarını alıp gidebilirsiniz. Bu kadar. İşiniz biter.

DURUM:BAŞARDI 👏 👏 👏 👏

BAŞARI:%100

BAŞARI:%100

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.






DİAMOND  HIRSIZLARIWhere stories live. Discover now