Negyedik rész

309 13 3
                                    

Leo's POV

Már éjfél felé járt az idő amikor abbahagytam a játékot amit kb. 3 órája játszottam a játékkonzolon. Épp készültem menni fürdeni amikor a telefonom képernyőjén megjelent egy értesítés. Rögtön meg néztem, hogy ki írhat ilyenkor. Amikor láttam, hogy Samu az nem tudtam, hogy vissza kéne e írnom neki vagy nem. Kicsit meglepett, hogy meleg mivel elég sok kislány imádja meg minden tiktokon, de nem mintha zavarná. Csak azért nem zavart, hogy meleg mivel eléggé bejött mármint talán jobban is mint egy barát. Eléggé összezavart, talán biszex lennék? Nem hinném, hogy meleg vagyok mert voltam már együtt lánnyal, de fiúval még nem szóval igazából nem tudhatom biztosan. Ez állt az üzenetben amit küldött:

_nagysamuel__: Amúgy valamikor találkoznunk kéne nem?

Me: Dee, de holnap nem jó mert azt mondta anyám,hogy találkoznom kell a barátjával és a fiával

_nagysamuel__: Ja nem holnap akkor nekem se jó még

_nagysamuel__: Várj mi?

Me: ?

_nagysamuel__:Én pedig az apukám barátnőjével és a fiával megyek találkozni..

Me: Mi? Hogy hívják az apukádat?

_nagysamuel__: Ádám. Az anyukád nem Szilvi véletlen?

Me: De.

El sem hittem, hogy találkozni fogok vele holnap. Hogy nem jöttünk ré erre eddig? Anyukám eléggé komolyan veszi ezt a dolgot Ádámmal szóval talán még a mostohatbátyám is lehet. Akkor talán sosem lenne nála esélyem rájönni, hogy meleg vagyok vagy ilyesmi.

Samu's POV

El sem hiszem, hogy az apám Leo anyjával randizik..és holnap találkozom vele?! Nemtudom mit fogok mondani neki, nagyon tetszik nekem talán meg se tudok majd szólalni, de azért várom, hogy élőbe láthassam.

~~TIME SKIP~~

Leo's POV

Körülbelül hajnali 3 lehetett és még mindig nem tudtam lehunyni a szemen a ma esti dolgok miatt. Azon járt az eszem, hogy hamarosan találkozok és bár még alig ismertem alig tudtam elhinni. Egyszer csak azon találom magam, hogy már nem is gondolkodom semmin csak szimplán Samu instagramját és tiktokjait nézegetem. Csak folyamatosan görgetek lefelé. Majd megakad a szemem egy videón ami nagyon tetszik mármimt nem a zene vagy ilyesmi hanem igazából felizgatott, nem értetten miért, de már annyira elkezdtem merevedni, hogy muszáj volt csinálnom valamit. Lassan boxerem alá csúztattam a jobb kezemet és rámalkortam a farkamra ami egy kisebb nyögést váltott ki belőlem. Jobb kezemmel elkezdtem lassú tempóban pumpálni férfiasságom. Mindeközben a bal kezemmel a telefonomat tartottam a képernyőjén Samu tiktokjával. Amikor már teljesen merev voltam elkezdtem egy gyorsabb tempóban kényeztetni magam közben halkan nyöszörögtem a nevét. Amikor már nagyon közel jártam a csúcsponthoz leraktam a telefont és iszaonyatos tempóban pumpáltam a farkamat majd egy nagyobb nyögéssel élveztem magamra. Utána csak lihegtem majd egy idő után elaludtam.

~~TIMSKIP~~

Samu's POV

Reggel nagy nehezen nyitottam ki szemeimet és kezdtem kimászni az ágyamból. Rögtön a telefonomhoz nyúltam megnézni, hogy mennyi az idő. Körülbelül egy óra és találkoznom kell Leoékkal. Rögton el is kezdtem nézelődni, hogy mit vegyek fel. Végül is egy szaggatott farmer és egy fehér pólo mellett döntöttem. Egy kis idő után  már indultumk is, apukám nagyon örült, hjgy találkozok velü és igazából én is elég izgatott voltam. Kb fél óra múlva már oda is értünk az egy étteremhez. Apum kiszállt a kocsiból majd őt követve én is és elindultunk befelé. Minél beljebb értünk annál gyorsabban és gyorsabban vert a szivem az izgatottságtól. Amint megékeztünk az asztalunhoz ők már ott voltak, Leo felnézett rám a telefonjábol majd láttam rajta, hogy teljesen lefagyotty de végül megszólalt.
"Szia"



Fhu dejo h ezt nevtelenul iromxdff 
TPWK- H x

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 03, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Samu My Stepbro [Seol Wathe]Where stories live. Discover now