13- Irresistable Feeling

227 16 138
                                    

How about some fluff cınım

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

"Çok tatlı oldu!"

Ashton makası kenara bırakıp Calum'ın yanaklarını sıktı. Uzayan saçlarından rahatsız olduğunu fark edince onun için kesebileceğini söylemişti. Hatta önündeki birkaç tutamın rengini bile açtılar.

Ashton aşırı sevimlilikten krize girmezse eğer, muhtemelen işleri birazdan biterdi.

"Aynaya ne zaman bakacağım?"

"Ben kurutmayı bitirdikten sonra Puppy."

Alt dudağını sarkıttı. Çok merak ediyordu. Bu hareketin genelde Ashton'ın üzerinde etkisi olurdu ama şuan hiçbir işe yaramıyordu. Kurutma makinesiylesinin ısısını biraz düşürerek kulaklarına da tuttu. Anlaşılan bitmesine az kalmıştı.

"Şimdi bakabilir miyim?"

"Biraz daha beklemen gerekiyor..."

"Peki ya şimdi?"

Ashton başka biri yapsa sinir bozucu gelecek sabırsızlığına güldü. Yaptığı her şey şirin oluyordu. Saçlarını elleriyle son bir kez düzelttikten sonra sandalyeyi aynaya doğru çevirdi. Calum'ın heyecanla sandalyeden kalkıp Ashton'ın üstüne atlaması en fazla üç saniye falan almıştı. Boynuna sarıldı.

"Beğendin mi?"

"Çok beğendim, teşekkür ederim!"

Yüzünü boynuna gömmeden hemen önce yanağına ıslak bir öpücük bırakmıştı. Ashton Saçlarını okşuyordu. Yatak odalarında yaşanan... Şeyin üzerinden birkaç gün geçmişti. Calum hala oturmakta zorlanıyordu ama daha mutlu olamazdı. Ashton yanındaydı, Ezra artık yoktu, yeni bir ailesi ve arkadaşları olmuştu. Üstelik vücudundaki yaraların büyük bir çoğunluğu da iyileşmişti. Kısacası her şey mükemmeldi.

"Seni seviyorum..."

"Ben de seni Pup."

Saçları arasından geçen eli yavaşça yüzüne doğru yol alırken Calum ona gülümseyerek başını boynundan kaldırdı. İşaret ve orta parmağını daha önce hiç tatmadığı yerin üzerinde dolaşıyordu. Kıpkırmızı dolgun dudakları.

Onca fiziksel temasa rağmen nasıl olduysa hiç öpmediği dudakları.

Tıpkı teni gibi pürüzsüzdü.

Yaklaştı. Nefesini tutmuştu.

Calum'ın çikolata rengi gözleri titreyerek kapandığında yüzündeki gülümseme küçülmüştü. Minik ellerinden birini Ashton'ın yanağına çıkardı. Kalbi göğüs kafesini zorluyordu.

Ancak,

Dudağının kenarında hissettiği hafif baskı ve sıcak nefesi Harry gürültülü bir şekilde banyonun kapısını açınca kayboldu.

"Ashton kapı çaldı!"

Ashton ve çocukları biri geldiği zaman kapıyı açmak yerine onu çağırmaları için tembihlemek.

Hızla birbirlerinden ayrıldılar. Ashton sahte bir şekilde öksürerek boğazını temizledi.

"Ben, kapıya bakayım. Sonra banyodaki saçları süpürürüz..."

Calum zaten düzgün olan saçlarını düzeltmeye çalışıyordu. Onun gelmesini beklemek yerine sandalyenin altına serdikleri örtüyü topladı. Süpürgeyi zaten banyoya önceden getirmişlerdi. Bir saniye için durup ellerini göğsüne yerleştirdi. Hala nefeslerini düzenlemeye çabalıyordu.

Pup // Cashtonحيث تعيش القصص. اكتشف الآن